Storgatan 50

Renoverad gaveltrea med fantastisk vy över Huvudstafältet.

Kommande försäljning Solna Huvudsta Solna kommun

Varmt välkommen till denna renoverade gaveltrea med fönster i tre väderstreck belägen i attraktivt område. Så fort ni stiger in i vardagsrummet slås ni av den fantastiska vyn över Huvudstafältet!
Perfekt för Er som söker ett boende i ett lugnt men även centralt läge. Bostaden präglas av optimalt planerade ytor, härligt ljusinsläpp från flera väderstreck och genomgående hög standard. Disponeras med ett rymligt badrum, vältilltaget vardagsrum, två stora sovrum, fräscht kök samt en rymlig balkong i soligtmed grönskande omgivningar. Till bostaden hör även en stor klädkammare/förråd med plats för både kläder och övriga tillhörigheter.

På Storgatan 50 bor Ni i bästa läget med närhet till att man kan önska sig. På bara 100 m nås t-banan.

Inom 1 min når Ni Huvudsta Centrum med butiker, livsmedelsaffär, gym, apotek, vårdcentral och restauranger. Här erbjuds det även utmärkta kommunikationer med både T-bana och bussförbindelser. Med T-bana tar det 8 min till T-centralen och 4 min till Fridhemsplan samt 2 min till Sundbyberg.

Shoppingsintresserade har även nära till Mall of Scandinavia som är Skandinaviens största shoppingsdestination. Med sitt stora utbud av 250 butiker, konceptbutiker, restauranger, nöje och arkitektur är det något utöver det vanliga.
För Er som söker än mer shopping är det gångavstånd till Solna Centrum. Gallerian erbjuder stort utbud av butiker och många restauranger, apotek, bibliotek, vårdcentral samt annan service. Skytteholmsparken finns i närheten som erbjuder lek för barnen. Dessutom finns det goda kommunikationer med både buss, tunnelbana och pendeltåg.

Huvudsta har fina sjönära och gröna närområden. Vid Huvudsta gård finns en 4H-gård, stall och utomhusbassäng. I populära Pampas Marina finns en båtklubb med vackra promenadstråk med natursköna omgivningar och restaurang. Här finns fina promenadstråk in till Kungsholmen. I närheten hittar ni också Huvudstabadet, Solnas största tempererade utomhusbad med 50 m bassäng. I området finns också närhet till förskolor och skolor.

Välkomna på visning!

Pris Ej angivet
Boarea 72,4 kvm
Antal rum 3 rum
Avgift 3 413 kr
Notarlånet i samarbete med Lånekoll
Mäklare Solna

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här