Järnvägsgatan 2A

Fantastiskt solläge och närhet till service och kommunikationer!

Kommande försäljning Huvudsta Solna kommun

Varmt välkommen till denna välplanerade 2:a belägen i attraktivt område, nära Solna Centrum. Perfekt för Er som söker ett boende i ett lugnt men även centralt läge. Bostaden präglas av optimalt planerade ytor, härligt ljusinsläpp ifrån olika väderstreck samt en mysig balkong med högt läge i huset.

Lägenhetens 64 kvadratmeter är fördelade på två rum och kök, har fönster i två väderstreck samt balkong med bästa solläge. Bostaden är ytterst välplanerad med trivsamma sällskapsytor. Stort vardagsrum med charmigt burspråk samt utgång till lägenhetens mysiga balkong, ljust och trivsamt kök med plats för matbord för flertalet personer. Stor möblerbar hall som med fördel kan möbleras efter eget önskemål, i anslutning finns även en stor klädkammare. Rejält sovrum med gott om plats för dubbelsäng samt förvaringsmöbler

Varmt välkommen till denna välplanerade 2:a belägen i attraktivt område, nära Solna Centrum. Perfekt för Er som söker ett boende i ett lugnt men även centralt läge. Bostaden präglas av optimalt planerade ytor, härligt ljusinsläpp ifrån olika väderstreck samt en mysig balkong med högt läge i huset.

Lägenhetens 64 kvadratmeter är fördelade på två rum och kök, har fönster i två väderstreck samt balkong med bästa solläge. Bostaden är ytterst välplanerad med trivsamma sällskapsytor. Stort vardagsrum med charmigt burspråk samt utgång till lägenhetens mysiga balkong, ljust och trivsamt kök med plats för matbord för flertalet personer. Stor möblerbar hall som med fördel kan möbleras efter eget önskemål, i anslutning finns även en stor klädkammare. Rejält sovrum med gott om plats för dubbelsäng samt förvaringsmöbler. Fräscht och stambytt badrum. Hela bostaden är i genomgående mycket gott skick.

Läget i Huvudsta är lummigt och trivsamt med Huvudstafältet och härliga promenadstråk som sträcker sig längs vattnet från Vasastan och Karlberg, förbi Huvudsta bortåt Sundbyberg och Bällstaviken. På vägen passerar man bland annat Pampas Marina med sin populära restaurang K4 Pampas och båthamn, Huvudstabadet med utomhuspool och strandbad, Augustendals 4H-gård, Café båthuset och Hufudsta ridskola. Huvudsta utgör därmed en naturskön stadsdel samtidigt som Stockholms innerstad ligger på väldigt kort avstånd.

Här bor du i en mycket central del av Solna med närhet till det mesta. I närheten finns butiker, restauranger, caféer, matbutiker, gym samt direktbuss till Bromma flygplats. Ca 5 minuters promenad till Solna Centrum som även är den närmsta tunnelbanestationen. Gallerian erbjuder stort utbud av butiker och många restauranger, apotek, bibliotek, vårdcentral samt annan service. För den som vill ha ett större utbud av butiker finns Mall of Scandinavia med 250 butiker som är Skandinaviens största shoppingcenter med alla tänkbara butiker och restauranger. Skytteholmsparken finns i närheten som erbjuder lek för barnen. Ca 15-20 minuters cykeltur till Fridhemsplan och två matbutiker inom cirka 500 meters radie. Om ni önskar gröna och inbjudande promenadstråk finns sådana vid närbelägna Ulvsundasjön och för en längre tur går det att promenera längs Pampas Marina mot Vasastan, Karlbergs slott eller Kungsholmen. Med bil tar ni er enkelt ut på trafiklederna både norr och söder om stan. Till tunnelbanestationen Västra skogen och dess täta avgångar går man på 6-7 minuter och turen in till T-centralen tar endast sju minuter. Buss 152 går precis utanför lägenheten och tar er direkt till Liljeholmen på 10 min.

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris Kontakta mäklare
Boarea 64 kvm
Antal rum 2 rum
Avgift
3 398 kr
Mäklare Solna

Extra kontaktperson

Katarina Korpe

08-470 33 50 katarina.korpe@notar.se

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Planlösning

Dokument & information

Stadgar
Energideklaration
Årsredovisning 2022

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här