Hökmossevägen 66, vån 3

Hökmossevägen 66, vån 3

Telefonplan / Stockholm kommun
2 350 000 kr
  • 3 Rum
  • 51 kvm
Anmäl intresse

Fint renoverad & optimalt planerad trea i mycket populära kvarter

* Högt läge med fönster i två väderstreck
* Fint renoverat boende i populära kvarter
* Snabb inflyttning om köparen önskar det
* Här trivs man bra i fin K-märkt byggnad
* Moderna vitvaror i det renoverade köket
* Upplev rymd med en väl tilltagen takhöjd
* Diskmaskin, infälld spishäll & inbyggd ugn
* Brf har kvar tre hyresrätter = dold tillgång
* Flera fina gårdar med sittgrupper & grillar
* Perfekt hem för paret eller barnfamiljen
* Promenad till t-bana Telefonplan & Åsen
* Gammal byggnad - totalrenoverad 2002
* Badrum med installation för tvättmaskin
* Stor förening med 111 lägenheter i 6 hus
* Brf har utfört många större renoveringar
* Bokning online för att komma på visning

OBS - Endast bokade visningsbesökare - För att minska trängsel gäller ENDAST förbokning online. Du måste boka din närvaro/ankomsttid via Notars hemsida under "visning & kontakt" och klicka på "boka online". När du gör din bokning ska du välja ankomsttid och sedan får du en bekräftelse på bokningen. Besökare som har bokat ankomsttid får förtur och ej bokade besökare riskerar att INTE bli insläppta. OBS - om du klickar på "anmäl intresse" så har du inte bokat en visningstid, det gör du på knappen "boka online".

På Hökmossevägen 66 finner du ditt nya boende beläget högt upp i byggnaden med ett strålande läge. Här bor du med fönster i två väderstreck som skapar ett stort ljusflöde på de vita målade innerväggarna. Detta är en gammal byggnad anno 1943 som omfattande renoverades under 2001-2004. Många byggnadsdetaljer inne och ute är m.a.o. renoverade så det är bara att flytta in utan att börja renovera.

Takhöjden är genomgående generös vilket skapar en härlig rymd. I detta fina hem får du lyxen att njuta av ett modernt kök som renoverades under 2013. Här finns integrerad diskmaskin, inbyggd el-ugn, infälld spishäll samt integrerad kyl/frys. Matplatsen placeras antingen i köket eller med fördel i det ljusa allrummet.

Det är genomgående hög standard med vita målade väggar samt stilsäkra golv som präglar detta fina hem. Allrummet erbjuder dubbla fönsterpartier vilket skapar ett stort ljusinsläpp. I sovrummen finns gott om plats för bred säng samt klädförvaring i garderobsektion. Det totalrenoverade badrummet går i sober färgskala från kakel och klinker. Här finns även vädringsfönster, fristående badkar (med möjlighet till duschväggar), radiator och förvaringsskåp. Till lägenheten hör ett stort källarförråd om cirka sju kvm golvyta.

De välgestaltade byggnaderna har en tidstypisk utformning och är mycket välbevarade. Husen uppfördes under 1940-talet efter ritningar av arkitektkontoret Hawerman & Friberg. Byggherre var Stockholmshem och husen uppfördes som s.k. barnrikehus för mindre bemedlade familjer med minst tre barn. Det fanns ursprungligen en barnstuga vilket är typiskt för barnrikehuskvarteren som uppfördes vid den här tiden. Fastigheterna är K-märkta och ingår i ett kulturhistoriskt särskilt värdefullt område, utpekat i Stockholms översiktsplan.

Här bor du i en välskött förening som äger (dvs. inte tomträtt) fastigheten sedan år 2001. Föreningens 6 byggnader innehåller totalt 111 moderna lägenheter. Av lägenheterna är i dagsläget 108 upplåtna med bostadsrätt och 3 utgör hyresrätt. De nuvarande hyresrätterna utgör ett dolt kapital vid en framtida upplåtelse till bostadsrätt och ger således ett tillskott av likvida medel i föreningens kassa. Aktiv styrelse som följer en underhållsplan och samtidigt ser till att amortera på föreningens lån.

För de boende finns service genom tvättstuga, cykelparkering, källarförråd samt en rofylld trädgård som omsluter byggnaderna. Njut på någon av föreningens härliga uteplatser med stora möjligheter till grillning eller relax med vänner och bekanta. Uteplatserna är rustade med utemöbler och grill vilket borgar för mysiga sommarkvällar med smakrika måltider.

Kort promenad till centrum med tunnelbana, service, träningsanläggningar, klättercenter samt Konstfack vid innovativa Telefonplan. Deras klubb Heaven Up Here har korats till Sveriges bästa klubb. I centrum finns livsmedelsbutiken Hemköp som alla dagar i veckan har öppet till klockan 23.00 samt restaurang Landet - populär som lunchställe och klubb med livespelningar/framträdanden. I närområdet finner du smultronställen som Restaurang Krubb, Svandammsparken, Svenska Tapasköket, sushibaren Masahiro, Svenska Hamburgerköket, restaurang Nygammalt, Lulu poke & bowl samt Svenska Sushiköket.

Efterfrågan på bostäder i området kring Telefonplan har fått ett fantastiskt lyft de senaste åren. År 2004 flyttade Konstfack och Designens hus in i Ericssons gamla telefonfabrik och sedan dess har området moderniserats och attraherat en allt större målgrupp. Besök gärna Söderbergs gamla bageri för att köpa nyrostat kaffe och färska bakverk som du avnjuter på någon av områdets grönskande gårdar. Kring Telefonplan finner du service genom bank, apotek, bibliotek, frisörsalong, läkarmottagning med BVC samt restauranger.

I närområdet finner du yogastudio, Brännkyrkahallen, Telefonplan CrossFit, Mitt Gym samt Puls & Träning. Bortom Telefonplan vid Västberga Handelsplats ligger bland annat Coop Forum, Rusta, Apotek, McDonalds och Systembolaget. Två stationer med tunnelbanan till Liljeholmen och dess galleria med över 90 butiker och anslutning till bussar, tvärbana och tunnelbana. Telefonplan har utvecklats från en sömnig närförort med industrier till en oerhört levande stadsdel som idag erbjuder allt du behöver inom kultur, mat, nöje och bevarade grönområden bara ett stenkast från innerstadens puls.

Välkommen till ditt nya hem

Jonas Lindström - Mäklare Liljeholmen

STORLEK:

3 Rum

BOAREA:

51 kvm

Avgift:

3 494 kr

Pris:

(46 078 kr/kvm) 2 350 000 kr

Aktuellt bud:

2 350 000 kr (46 078 kr/kvm)
Ansök om lånelöfte

Notarlånet i samarbete med Lånekoll

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering

Visning & kontakt

Notar erbjuder både digitala och privata visningar. Kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Ansvarig mäklare

Jonas Lindström

Jonas Lindström

0737-50 01 00


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning samt kunskapstest.

Kontakta mig Om mig

Extra kontaktperson

Bilder

Planritning

Visa på karta

Vad är din bostad värd? Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här

Anmäl intresse

Fyll i formuläret för att registrera ditt intresse för Hökmossevägen 66, vån 3 Telefonplan

HitCounter