Näckrosvägen 17

Insynsskyddad 2a med fönster i två riktningar och balkong i sydväst

Kommande försäljning Solna Gamla Råsunda Solna kommun

Välkommen till detta inbjudande hem med sobra färgval och underbart ljusinsläpp tack vare fönster i två väderstäck. Ifrån vardagsrummet tar ni er ut på balkongen i lummigt sydvästläge. Slå er ner i utemöblerna och njut av solen från eftermiddag till skymning. Köket ger plats för matbord invid fönster med trevlig vy mot vackra Råsunda Vattentorn. Sovrummet är rofyllt och rymligt för både dubbelsäng och fristående garderober eller annan trivselmöblering. I anslutning till sovrummet finns en walk in closet. I den välkomnande hallen finns två inbyggda garderober, hallen kan inredas med sitt- eller förvaringsmöbel.

Badrummet med dusch och toppmatad tvättmaskin har ett trevligt fönster som släpper in naturligt ljus.

I hjärtat av gamla Råsunda bjuder Näckrosvägen in till ett avkopplande boende på en lugn gata omgärdad av grönska. Trots det ostörda läget finns all service bara ett stenkast bort.

I kvarteren runt Näckrosvägen finns det gott om välsorterade matbutiker, caféer, restauranger, bagerier, butiker och service såsom kemtvätt, frisör m.m. Området har en egen SF-biograf inne i anrika Filmstaden, där ligger även den välkända restaurangen Regissörsvillan som har en stjärna i White guide.
Solna är en stad som växer så det knakar. På några minuters promenadavstånd når man Friends Arena och här hittar ni ett oändligt shoppingutbud i Mall of Scandinavia med svenska och internationella butikskedjor, restauranger och caféer. I gallerian finns också SATS gym, Hemköp, ICA MAXI. För underhållning är SF:s IMAX biograf värt ett besök. På gångavstånd når ni även Solna Centrum och Sundbybergs centrum eller Tuletorget där SATS gym och Petters hamburgerrestaurang "Käk" finns.

Bakom huset breder Näckrosparken ut sig som en lugn oas och i parken finns både lekplats och en damm. Genom parken nås Näckrosens förskola som precis byggts om. Två grundskolor finns på gångavstånd; Råsundaskolan och Ekensbergsskolan.

För avkoppling i trevlig parkmiljö rekommenderas grönområdet runt Råstasjön som under vintertid även plogas och möjliggör skridskoåkning. Intill ligger Lötsjön med ett mysigt och välbesökt café, Gröna Stugan som är perfekt när man blir fika/lunchsugen under promenaden runt båda sjöarna som tillsammans bildar en motionsslinga om ca 5 km. Områdets närhet till natur och grönska är ett populärt inslag hos de boende, Hagaparken med Brunnsviken bjuder in till både möjlighet till picknick och bad samt tennisbanor belägna precis intill vattnet och mysiga caféer lite varstans i parken. Ursviks motionsområde ligger på andra sidan E18 och här finns perfekta spår för terränglöpning och längdskidåkning.

Läget invid Råsundavägen innebär utmärkta kommunikationer! Precis i närheten passerar flertalet busslinjer, bl.a. buss mot Solna centrum och 515 som går mellan Odenplan och Sundbyberg. Busstorget vid Solna Centrum erbjuder ytterligare busslinjer. Närmaste t-bana är Näckrosen (blå linje) ca 4 minuters promenad ifrån bostaden och pendeltåg ligger ca 10 minuter från bostaden (Solna Station samt Sundbybergs Station). Vid Solna Centrum finns även tvärbanan som går mellan Solna Station och Alvik/Sickla udde. För den som är bilburen kommer man enkelt på E18, E4 och E20.

Brf Näckrosen är en äkta bostadsrättsförening som förvärvade fastigheten 1944 och äger marken. Föreningen består av strax över 500 lägenheter fördelade i 21 bostadshus. Ekonomin är stabil och fastigheten är välskött, flera av de stora renoveringarna är gjorda.

Pris Ej angivet
Boarea 56,5 kvm
Antal rum 2 rum
Avgift 3 263 kr
Notarlånet i samarbete med Lånekoll
Mäklare Solna

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här