Stora gatan 1B

Trea i mycket fint skick med högt och insynsskyddat läge!

Såld Centrum Västerås kommun

- Stor inglasad balkong
- Öppen planlösning
- Attraktivt läge & vån 6 av 8
- Välskött förening

Hjärtligt välkommen till denna välplanerade trea om 76 kvm med smakfulla materialval. Här möts du av en öppen social planlösning och fina ytskikt. Underbart kök med full maskinell utrustning och plats för matbord. Rymligt vardagsrum med plats för soffgrupp med tillhörande möbler och utgång till stor inglasad balkong i soligt läge med utsikt över den trevliga innergården. Harmoniskt sovrum med plats för dubbelsäng och god klädförvaring samt ytterligare ett rogivande sovrum. Helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare. Lägenheten karaktäriseras av genomgående fräscha ytskikt.

- Stor inglasad balkong
- Öppen planlösning
- Attraktivt läge & vån 6 av 8
- Välskött förening

Hjärtligt välkommen till denna välplanerade trea om 76 kvm med smakfulla materialval. Här möts du av en öppen social planlösning och fina ytskikt. Underbart kök med full maskinell utrustning och plats för matbord. Rymligt vardagsrum med plats för soffgrupp med tillhörande möbler och utgång till stor inglasad balkong i soligt läge med utsikt över den trevliga innergården. Harmoniskt sovrum med plats för dubbelsäng och god klädförvaring samt ytterligare ett rogivande sovrum. Helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare. Lägenheten karaktäriseras av genomgående fräscha ytskikt. Här är det bara att flytta in och trivas!

Välskött förening där mycket ingår i avgiften. Belägen på eftertraktade Östermalm med centralstationen inom några få minuters promenadavstånd och Västerås citys mångfacetterade utbud enbart ett stenkast bort. I närheten finns även kommunikationer, livsmedelsaffär och grönområden.

Varmt välkommen på visning!

Slutpris 2 900 000 kr
Pris / kvm 38 158 kr
Boarea 76 kvm
Antal rum 3 rum
Avgift 4 503 kr
Mäklare Västerås

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här