Myrstuguvägen 283

Här bor man med stora ytor och insynsskyddat.

Såld Huddinge Myrstuguberget Huddinge kommun

Nu har du chans att förvärva ett rymligt radhus med fem sovrum och insynsskyddad uteplats på populära Myrstuguberget! Här bor du i ett barnvänligt område med allt på bekvämt avstånd, både skola och förskola finns i området, gångavstånd till tunnelbana och bussar i natursköna omgivningar invid Mälaren. Välkommen till Myrstuguvägen 238!

Inbjudande hall med garderober och god avhängningsyta. I anslutning till hallen ligger ett mycket fräscht badrum med vitt kakel, golv i mosaik, tvättmaskin och torktumlare, duschvägg, wc och kommod. Vidare till husets hjärta, vardagsrummet och husets insynsskyddade uteplats. Ljust vardagsrum med stort fönsterparti mot uteplatsen. Tack vare uteplatsens privata utformning tjänar den verkligen som ett extra rum, där du kan låta balkongdörren stå öppen hela sommardagar och låta barnen springa ut och in. På uteplatsen finns även ett förråd och det finns gott om plats för både avkoppling vid mat- och loungegrupp och lek.

Nu har du chans att förvärva ett rymligt radhus med fem sovrum och insynsskyddad uteplats på populära Myrstuguberget! Här bor du i ett barnvänligt område med allt på bekvämt avstånd, både skola och förskola finns i området, gångavstånd till tunnelbana och bussar i natursköna omgivningar invid Mälaren. Välkommen till Myrstuguvägen 238!

Inbjudande hall med garderober och god avhängningsyta. I anslutning till hallen ligger ett mycket fräscht badrum med vitt kakel, golv i mosaik, tvättmaskin och torktumlare, duschvägg, wc och kommod. Vidare till husets hjärta, vardagsrummet och husets insynsskyddade uteplats. Ljust vardagsrum med stort fönsterparti mot uteplatsen. Tack vare uteplatsens privata utformning tjänar den verkligen som ett extra rum, där du kan låta balkongdörren stå öppen hela sommardagar och låta barnen springa ut och in. På uteplatsen finns även ett förråd och det finns gott om plats för både avkoppling vid mat- och loungegrupp och lek. På entréplan finns även två rymliga sovrum, det större med plats för dubbelsäng, garderober och sängmöbler. Rymligt kök med vitt kakel över svart bänkskiva, bra arbetsyta och gott om förvaring bakom vita skåpluckor samt härlig ljus matplats med plats för upp till 8 personer med utsikt över området.

Övre plan är av mer privat karaktär med ytterligare tre sovrum, samtliga av mycket god storlek och badrum i sobert vitt och grått med duschhörna, kommod och wc.


Varmt välkommen på visning!


Myrstuguberget är ett familjevänligt område med många lekkamrater till barnen, god grannsämja och ett flertal aktiviteter för de boende. Fotbollsplan, boulebana, lekplats och bastu är bara några exempel. Dagis och skola åk F-5 finns alldeles i närheten. Området har goda kommunikationer med buss till Huddinge C och Skärholmen samt Masmo t-bana på promenadavstånd. Med bil når ni snabbt Kungens Kurva med Ikea, mataffärer, elektronik, bio och nöjen. Åt andra hållet finns kulturhus med restaurang, bibliotek och konsthall.

Myrstuguberget ligger väldigt trevligt till, centralt men samtidigt omgivet av vacker natur. På andra sidan Glömstavägen finns Gömmarens naturreservat med promenadstigar till sjön Gömmaren och dess härliga badklippor. I närområdet ligger även populära Flottsbro som erbjuder flera motions och promenadleder och en större badplats om sommaren med servering, kanotuthyrning och bangolf hos Flottsbro värdhus samt uthyrning för utförsåkning och skridskoåkning under vintertid.

Slutpris 2 400 000 kr
Pris / kvm 18 750 kr
Boarea 128 kvm
Antal rum 5 rum
Avgift 8 898 kr
Mäklare Huddinge

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här