Edsvägen 4

Smart planerad 2 rummare!

Till salu Huddinge centralt Huddinge kommun

Välkommen till denna fantastiska lägenhet! Här kan du njuta av ett modernt boende med stora fönster som fyller rummen med naturligt ljus.

När du kliver in i hallen möts du av generös förvaringsplats och en öppen planlösning som leder dig vidare till alla rum. Lägenheten är fräsch samt optimalt planerad där varje kvadratmeter utnyttjas maximalt. Det är ekparkett genom hela lägenheten och vitmålade väggar. Köket är stilrent och utrustat med alla bekvämligheter du kan tänka dig som exempel kyl & frys, spishäll, ugn, fläkt. Vardagsrummet är stort och trivsamt med gott om plats för både soffa, soffbord och TV bänk, såväl tillhörande möblemang, vilket ger ett luftigt intryck. Badrummet är helkaklat med duschhörna, handfat, spegelskåp och plats för tvättmaskin. Ingen insyn i lägenheten då den ligger en trappa upp och inte har närliggande hus

Välkommen till denna fantastiska lägenhet! Här kan du njuta av ett modernt boende med stora fönster som fyller rummen med naturligt ljus.

När du kliver in i hallen möts du av generös förvaringsplats och en öppen planlösning som leder dig vidare till alla rum. Lägenheten är fräsch samt optimalt planerad där varje kvadratmeter utnyttjas maximalt. Det är ekparkett genom hela lägenheten och vitmålade väggar. Köket är stilrent och utrustat med alla bekvämligheter du kan tänka dig som exempel kyl & frys, spishäll, ugn, fläkt. Vardagsrummet är stort och trivsamt med gott om plats för både soffa, soffbord och TV bänk, såväl tillhörande möblemang, vilket ger ett luftigt intryck. Badrummet är helkaklat med duschhörna, handfat, spegelskåp och plats för tvättmaskin. Ingen insyn i lägenheten då den ligger en trappa upp och inte har närliggande hus.

Varje lägenhet har tillgång till källarförråd och det finns även särskilda utrymmen för cyklar och barnvagnar.

I närområdet finner du Sörmansleden och Trehörningen (Paradisets naturreservat) som är populära för dess vackra sjöutsikt, natur, vandringsled och spår. Hit tar man sig för att promenera, jogga, vandra och fiska. Även under vinterperioden finns det gott om utomhusaktiviteter. Gillar du längdskidåkning erbjuds Sörskogens el-ljusspår eller föredrar du utförsåkning tar du buss 714 till Flottsbros skidanläggning.

Läget är mycket eftertraktat och du bor i ett lugnt område med direkt närhet till allt. Vill du starta morgonen med nybakat bröd har du det populära stenugnsbageriet SPRÖD med enbart en minuts promenad från lägenheten. För enkel pendling har du nära till Huddinge centrum med 500 meters avstånd, där du snabbt kan ta dig in till Stockholm City, resan tar endast 15 minuter. Inom bekvämt avstånd till Huddinge centrum finner du även mataffärer, restauranger, klädbutiker, gym.

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris Kontakta mäklare
Boarea 61,3 kvm
Antal rum 2 rum
Avgift
4 287 kr
Mäklare Huddinge

Extra kontaktperson

Emmely Can

08-746 07 00 emmely.can@notar.se

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här