Slottsvägen 7

Möjlig 3:a till salu på populär adress i Haga Norra!

Såld Solna / Haga Norra Solna kommun

- Möjlig 3 rok!
- Granne med Hagaparken.
- Populärt område!
- Låg avgift!
- Nära kommunikationer.
- Expansivt område.
- Genomgående läge!

Nu ges tillfälle att förvärva en lägenhet där möjligheten finns att göra om till en optimalt planerad trea i Haga Norra! Denna bostad besitter många attribut i det man söker till det perfekta hemmet, ekparkett i samtliga rum, fönsternischer i sten, ljusa fina väggar och genomgående gott skick. Utanför lägenheten har man också närhet till föreningens mycket härliga innergård, här sitter man gärna ute under sommarens alla dagar. Lägenheten erbjuder fönster i två väderstreck vilket resulterar i gott om ljusinsläpp i samtliga delar. Bostadens vardagsrum är lättmöblerat med plats för större soffa och stort matbord om så önskas. Det präglas också av fint parkettgolv i original och djupa fönsternischer. I anslutning till vardagsrummet ligger bostadens sovrum, här finns gott om plats för stor säng, övrigt möblemang samt förvaring i form av garderober med skjutdörrar.

- Möjlig 3 rok!
- Granne med Hagaparken.
- Populärt område!
- Låg avgift!
- Nära kommunikationer.
- Expansivt område.
- Genomgående läge!

Nu ges tillfälle att förvärva en lägenhet där möjligheten finns att göra om till en optimalt planerad trea i Haga Norra! Denna bostad besitter många attribut i det man söker till det perfekta hemmet, ekparkett i samtliga rum, fönsternischer i sten, ljusa fina väggar och genomgående gott skick. Utanför lägenheten har man också närhet till föreningens mycket härliga innergård, här sitter man gärna ute under sommarens alla dagar. Lägenheten erbjuder fönster i två väderstreck vilket resulterar i gott om ljusinsläpp i samtliga delar. Bostadens vardagsrum är lättmöblerat med plats för större soffa och stort matbord om så önskas. Det präglas också av fint parkettgolv i original och djupa fönsternischer. I anslutning till vardagsrummet ligger bostadens sovrum, här finns gott om plats för stor säng, övrigt möblemang samt förvaring i form av garderober med skjutdörrar. Intill sovrummet finner man en rymlig yta för ett större matbord eller om så önskas finns här plats för ett ytterligare rum som kan disponeras som ett till sovrum eller ett perfekt hemmakontor. Vidare i bostaden når man ett ljust kök med gott om arbetsytor, förvaring i skåp upp till taket, och all den maskinella utrustningen man kan önska. I köket finns även ett mycket rogivande fönster där man något enklare gör disken under tiden man blickar ut. Bostaden erbjuder också ett helkaklat badrum utrustat med tvättmaskin, samt en rymlig hall med säkerhetsdörr som välkomnar en in. Missa inte denna lägenhet!

Brf Brahelund är en trivsam förening med många fördelar, till exempel den lummiga och soliga innergården som erbjuder uteplats med grill, vilken nyttjas flitigt av föreningens medlemmar. Föreningen har också tillgång till 28 stycken parkeringsplatser som går att hyra för 400 kr/mån. Det finns även möjlighet för medlemmarna att låna partytält. Närområdet är lugnt och barnvänligt med en nyrenoverad populär lekplats och en liten park. Föreningen har gjort alla större renoveringar, som stambyte, tak-, fönster- och balkongbyte samt indrag av fiber. Trots detta har föreningen en fördelaktig lånebild om ca 3500 kr per kvm boyta. År 2016 & 2020 har avgiften sänkts med hela 10 % vilket tyder på en mycket stabil ekonomi. Föreningen erbjuder möjlighet att hyra extra förråd. Föreningen har även en övernattningslägenhet som kan hyras av medlemmarna. Föreningen disponerar över 28 parkeringsplatser som förmedlas via internkö. Som skriven i Solna finns möjlighet till boendeparkering i området.

Utmärkta kommunikationsmöjligheter på kort gångavstånd med buss, tvärbana, tunnelbana eller pendeltåg som tar er till Odenplan på ca 4 minuter och Stockholm City på ca 7 minuter. Även Flygbussen till Arlanda har ett av sina stopp här. Vid Solna Centrum erbjuds förutom tunnelbana och tvärbana även ett rikt utbud av butiker och service. Tar man cykeln tar det endast ca 10 minuter in till Odenplan. År 2025 beräknas också den nya gula linjen vara färdig och som kommer trafikera området med tunnelbana.

Populära och natursköna Hagaparken och Brunnsviken finns på behagligt avstånd med 5 minuters promenad. Skolor, förskolor och lekparker finns i området. Matbutiken Willys finner ni på kort avstånd. Solna är en kommun som växer så det knakar och därtill Haga Norra också.

På promenadavstånd når ni även Arenastaden där nationalarenan Friends Arena finns belägen. Här finns också Nordens största köpcentrum, Westfield Mall of Scandinavia, vilket är ett fullvärdigt alternativ, inte bara till Stockholm city, utan även till många internationella motsvarigheter med dess arkitektur, flaggskeppsbutiker, restauranger och evenemang utöver det vanliga.

Varmt välkommen på visning!

Slutpris 3 450 000 kr
Pris / kvm 55 645 kr
Boarea 62 kvm
Antal rum 2 rum
Avgift 2 848 kr
Mäklare Solna

Extra kontaktperson

Moa Lundgren

08-470 33 50 moa.lundgren@notar.se

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här