Borgarfjordsgatan 5, Accepterat pris!

Fantastisk 1,5:a med balkong!

Kommande försäljning Kista Stockholm kommun

*Accepterat pris - kontakta ansvarig mäklare för visning!*

- El ingår i avgiften
- Unik hotellkoncepts-känsla!
- Nära kommunikationer
- Möjlighet att nyttja hotellets gym och spa-faciliteter
- OVK gjord 2020

Vill du bo med hotellkänsla i centralt område? Vill du dessutom ha tillgång till gym och bastu? Med detta boende kommer möjligheten att nyttja Memory Hotels faciliteter mot en överkomlig kostnad. Varmt välkomna till ett nytt koncept med ett boende utöver det vanliga!

Bostaden erbjuder ett bekvämt och trivsamt boende med perfekt planlösning. Genomgående fint skick, ljusgrå målade väggar och stort ljusinsläpp! Köket har en arbetsvänlig utformning som gör matlagningen till ett rent nöje. Snygga vita köksluckor med stålhantag (2012/2013) , kakel ovan arbets- & diskbänk. Spis med fläkt samt kyl & frys. Öppet och luftigt vardagsrum med generöst ljusinsläpp och gott om plats för familj och vänner att umgås. Härifrån nås även lägenhetens charmiga balkong med trevlig utsikt.

Bostadens sovalkov erbjuder flera möbleringsalternativ, där kan man förslagsvis avskärma med en fin industriglasvägg. Trevligt badrum med WC och badkar.

Området har ett mycket bra läge tack vare närheten till Kista galleria med sitt stora utbud av butiker och restauranger samt biograf. I anslutning till gallerian finns det goda kommunikationer med både bussar och tunnelbanans blåa linje. Inom promenadavstånd erbjuds både skolor och förskolor och för den naturintresserade är det inte långt till strö- och skogsvänliga Järvafältet med alla sina populära motionsspår. Även den med bil kan trivas här då man når E4:an på bokstavligen en minut och kan på så sätt ta sig snabbt både söder- och norrut.

Pris 1 850 000 kr 43 023 kr/kvm
Boarea 43 kvm
Antal rum 1,5 rum
Avgift 3 054 kr
Notarlånet i samarbete med Lånekoll
Mäklare Solna

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här