Högalidsgatan 13B, 4 tr

Södermalm / Stockholm kommun
Kommande bostad
  • 3 Rum
  • 66 kvm
Anmäl intresse

Välplanerad och mycket fin 2,5:a med vackra sekelskiftesdetaljer högt upp i fastigheten!

Välkommen till denna välplanerade och mycket fina 2,5:a högt upp i vacker sekelskiftesfastighet! Lägenheten är väldisponerad med ett ljust vardagsrum med öppen planlösning mot ett stilfullt kök, rymligt sovrum med praktisk förvaring i flera garderober, väldisponerat extrarum som med fördel kan användas som sovrum/barnrum/arbetsrum, välkomnande hall samt ett helkaklat badrum med badkar. Rikligt ljusinsläpp ges i bostaden tack vare stora fönsterpartier som i kombination med den genomgående planlösning skapar en härlig känsla av rymd. Tidstypiska attribut såsom vackra trägolv, kakelugn, fönster med djupa fönsternischer och generös takhöjd bidrar till lägenhetens charmiga karaktär. Sammanfattningsvis är detta en mycket välplanerad bostad som tar vara på alla sina kvadratmeter och passar utmärkt för såväl paret som familjen. Välskött och trevlig förening!

Här bor du lugnt och skönt i ett av Stockholms mest attraktiva och trendiga områden. Kontinental stämning och kreativ atmosfär. I kvarteret finns bl.a. bageri, närbutik, skomakare, barer och caféer. I Hornstulls Galleria hittar du allt vad du kan tänkas behöva såsom kläd-, inredning- och matbutiker samt systembolag och mycket mer. Restauranger och barer i överflöd; Tjoget, Restaurang Linje Tio, Lasse i parken, Vurma, Debaser, Bistro Barbro, Långholmens Brokafé och kvartersbion Bio Rio, för att nämna några.

Området har goda kommunikationer med flertalet busslinjer samt T-banans röda linje som tar dig in till Stockholms city på några minuter. Hållplats för flygbussarna finns i Hornstull och tar dig till Arlanda på ca 45 minuter.

Förutom Hornstulls och Högalids generösa utbud av caféer, butiker och service finns vatten och grönområden inpå knuten. Varför inte hyra en kanot hos Långholmen Kajak och paddla dig runt i natursköna områden, ta ett pass i utegymmet i Pålsundsparken. På Reimersholme, Långholmen, i Tantolunden och längst Årstaviken ges tillfälle till bad, natursköna motionsrundor och andra trevliga nöjen så som vinter- och sommarmarknader.

Valmöjligheterna är många och trivseln lätt att finna. Varmt välkommen på visning!

Lägenheten är registrerad som en 2:a i lägenhetsförteckningen, disponeras idag som en 2,5:a.

Sanna Treijs - Mäklare Södermalm / Maria / Högalid / Gamla stan

STORLEK:

3 Rum

BOAREA:

66 kvm

Avgift:

3 219 kr

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering

Visning & kontakt

Notar erbjuder både digitala och privata visningar. Kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Bilder

Planritning

Visa på karta

Vad är din bostad värd? Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här

Anmäl intresse

Fyll i formuläret för att registrera ditt intresse för Högalidsgatan 13B, 4 tr Södermalm

HitCounter