Claras gränd 5F

Claras gränd 5F

Fullersta / Huddinge kommun
 
  • 3.5 Rum
  • 69 kvm
Anmäl intresse

Suverän gavelfyra i bästa läge med inglasad balkong och kanon planlösning belägen på gränsen mellan naturen och citypulsen! Lägenheten bjuder på en öppen och social planlösning och härliga bekvämligheter. Lägenheten har en genomgående hög standard med vacker trägolv och målade väggar.

Tack vare vardagsrummets höga balkongdörren och generösa fönster med låg bröstning skapas ett fint ljusflöde i lägenheten. Bostadens pärla, de stora och inbjudande balkongen, blir som två extra rum under årets varmare årstider och bjuder på härlig sol där du kan njuta av den färgsprakande himlen. Kaklat badrum i ljusa toner, badkar, spegel med integrerad belysning, handdukstork och tvättmaskin samt torktumlare.
Du erbjuds flexibla möbleringsmöjligheter då man rymmer såväl ett rejält matbord samt även en stor soffgrupp. Det finns tre rofyllda sovrum samt en walk- in-closet som rymmer gott om förvaring. Här bor du bekvämt i ett idylliskt område, gemensamma utrymmen samt park och lekplatser. Ett boende med allt man kan önska sig och lite till.

Välkommen till ett suveränt hem att trivas i!

Tobias Berger - Mäklare Huddinge

STORLEK:

3.5 Rum

BOAREA:

69 kvm

Avgift:

5 209 kr

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering

Visning & kontakt

Notar erbjuder både digitala och privata visningar. Kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Bilder

Visa på karta

Vad är din bostad värd? Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här

Anmäl intresse

Fyll i formuläret för att registrera ditt intresse för Claras gränd 5F Fullersta

HitCounter