Fogdevreten 6

Kommande försäljning Solna kommun

Nu finns det äntligen möjlighet att förvärva denna 2:a belägen i expansiva Hagastaden med Vasastan som granne! Bostaden passar er som vill bo i en fräsch 2:a med optimal planlösning i ett expansivt område. Ytterst sällan till salu.

Samtliga kvadratmetrar i lägenheten utnyttjas optimalt med sällskapsvänligt vardagsrum. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum öppnar upp för sociala ytor som passar perfekt för middagar för större sällskap. Sovrummet är väldigt rymligt och utöver klädkammaren i sovrummet så finns det en till klädkammare i lägenheten vilket ger utmärkta förvaringsmöjligheter i bostaden.

Brf med mycket god ekonomi. Föreningen har sålt av mark till Veidekke.

För mer information: https://tomteboda1.se/markförsäljning.html

På Fogdevreten bor Ni i ett attraktivt och expanderande område mellan Vasastan och Solna. En kort promenad tar Er till Vasastan med sitt rika utbud av restauranger, caféer och butiker. För den som gillar naturen ligger välkända Hagaparken alldeles i närheten. Här ges möjligheter till långa promenader, bad eller diverse utomhusaktiviteter. Här finns även den populära restaurangen Stallmästargården för den som önskar åtnjuta en middag eller kaffe med utsikt över Brunnsviken.

Området har goda bussförbindelser som på några minuter tar Er in till S:t Eriksplan där Ni finner allt från tunnelbana, flertalet busslinjer och pendeltåg. Flygbussen går smidigt ifrån Thorax-aulan. Ca år 2025 kommer den nya tunnelbanelinjen mellan Odenplan och Barkabystaden ha en tunnelbaneuppgång ca 600 m från bostaden.

Till boendet hör ett källarförråd.

Varmt välkomna på visning!

Pris Ej angivet
Boarea 55 kvm
Antal rum 2 rum
Avgift 3 477 kr
Notarlånet i samarbete med Lånekoll
Mäklare Solna

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här