Förrådsgatan 3

Charmig och välplanerad 2a - balkong!

Till salu Solna / Råsunda Solna kommun

- Nära kommunikationer och restauranger!
- Högt i tak!
- Genomgående läge!
- Populär adress!
- Optimalt planerad!
- Trevlig balkong!
- Stora ytor!

Nu ges det möjlighet att förvärva denna mycket trevliga tvåa på populära Förrådsgatan! Denna bostad präglas av en härlig rymd, ett genomgående läge med gott om ljusinsläpp och en trevlig balkong att njuta av under sommarens varma dagar. Här välkomnas ni av en rymlig hall och når vidare in till vardagsrummets stora öppna ytor där det finns gott om plats för soffgrupp och matplats. Från vardagsrummet når man dessutom bostadens mycket trevliga balkong. Lägenhetens moderna kök är fullt maskinellt utrustat med all önskvärd maskinell utrustning som kyl, frys, diskmaskin, gasspis - perfekt för er som har ett matlagningsintresse. Lägenhetens sovrum är rogivande och ger plats för dubbelsäng och garderob. Bostadens badrum är kaklat och utrustat med duschväggar i glas och gott om förvaring i kommod och vägghängt skåp. Detta är den perfekta lägenheten för dig/er som har högt ställda krav och som söker ett boende där det bara är att flytta in

- Nära kommunikationer och restauranger!
- Högt i tak!
- Genomgående läge!
- Populär adress!
- Optimalt planerad!
- Trevlig balkong!
- Stora ytor!

Nu ges det möjlighet att förvärva denna mycket trevliga tvåa på populära Förrådsgatan! Denna bostad präglas av en härlig rymd, ett genomgående läge med gott om ljusinsläpp och en trevlig balkong att njuta av under sommarens varma dagar. Här välkomnas ni av en rymlig hall och når vidare in till vardagsrummets stora öppna ytor där det finns gott om plats för soffgrupp och matplats. Från vardagsrummet når man dessutom bostadens mycket trevliga balkong. Lägenhetens moderna kök är fullt maskinellt utrustat med all önskvärd maskinell utrustning som kyl, frys, diskmaskin, gasspis - perfekt för er som har ett matlagningsintresse. Lägenhetens sovrum är rogivande och ger plats för dubbelsäng och garderob. Bostadens badrum är kaklat och utrustat med duschväggar i glas och gott om förvaring i kommod och vägghängt skåp. Detta är den perfekta lägenheten för dig/er som har högt ställda krav och som söker ett boende där det bara är att flytta in. Varmt välkomna att höra av er!

OMRÅDET
Kvarteret runt omkring är lugnt, med närhet till parker. Gamla Råsunda erbjuder ett brett utbud av service och flera restauranger såsom; Restaurang Sardin, en Napolitansk pizzeria, Enrico’s vinbar och Café Mezzo. Utmed Råsundavägen ligger både Coop och en ICA- butik för matinköpen. En kort promenad bort når ni Råstasjön som möter upp Lötsjön med fina motionsspår. I Ursviks stora motionsområde på andra sidan E18 finns elljusspår som bjuder på större träningsutmaningar och skidåkning i elljusspår under vintertid. På vägen ner mot sjöarna kan ni titta förbi Råsundas bästa bageri Du Bon Pain som tilldelats en stjärna i White guide. Uppe i Filmstaden som ligger en kort promenad bort kan ni på filmhistorisk mark se de senaste filmerna på Råsundas egen biograf. Filmstaden kallades tidigare "Sveriges Hollywood" och här har många filmer spelats in i regi av Ingmar Bergman. Längs med Råsundavägen finns flera butiker och service såsom kemtvätt, frisör, florist och trevliga inredningsbutiker. På promenadavstånd når ni Mall of Scandinavia som erbjuder ett brett utbud av modebutiker, restauranger och upplevelser, som konserter, IMAX- biograf och andra nöjen. SATS senaste träningsanläggning ligger i gallerian och två stora matbutiker Ica Kvantum och Hemköp. Vid Tuletorget finns ytterligare ett SATS gym.

KOMMUNIKATIONER
Kommunikationerna är utmärkta, T-banans blå linje stannar en bit bort på Råsundavägen ca 5 min gång. T-banan tar er till Solna C eller T-centralen på ca 10 minuter. Fridhemsplan på 6 min eller Kista på 5 min. Vid tunnelbanan avgår bussarna, till exempel buss 515 som går upp till Solna station där ni kan ta pendeln vidare eller Tvärbanan, och bussens slutstation är Odenplan. Tvärbanan innebär bl.a. att man kan åka direkt till Globen eller Bromma Blocks. Andra busslinjer utmed Råsundavägen är 509, 505, 70 och 176/177. För den som är bilburen kommer man enkelt ut på E18, E4 och E20. Det är bara 10 min med bil till Bromma flygplats. Arlanda ligger också tidsmässigt nära med flygbussarna från Haga Norra, 40 min eller pendeltåget. Till Karolinska och Vasastan cyklar ni på 15 min.

Varmt välkomna att höra av er till ansvarig fastighetsmäklare!

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Aktuellt bud 2 950 000 kr
67 045 kr/kvm
Pris 2 895 000 kr 65 795 kr/kvm
Boarea 44 kvm
Antal rum 2 rum
Avgift
2 946 kr
Visningar

söndag 28 april kl. 12:15 - 12:45

Välkommen på visning! Anmäl er gärna till visningen i annonsen på notar.se

Boka
Mäklare Solna

Extra kontaktperson

Sara Hultman

08-470 33 50 sara.hultman@notar.se

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Vill du boka in dig på visning?

söndag 28 april kl. 12:15 - 12:45

Välkommen på visning! Anmäl er gärna till visningen i annonsen på notar.se

Boka

Anmäl intresse

Planlösning

Dokument & information

Stadgar
Energideklaration
Årsredovisning 2022

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här