Bäckaskiftsvägen 19, 1,5 tr

Välrenoverad 3:a med fritt och grönskande läge

Kommande försäljning Stureby - Enskede Stockholm kommun

Välkommen till denna välrenoverade och ljusa 3:a med högt läge i charmigt 50-tals hus på lugn återvändsgata. Fastigheten ligger delvis i souterräng vilket gör att hela lägenheten ligger högt ovan mark i ett insynsskyddat läge och med grönskade vy. Här finner ni ett stort och fint kök med generös matplats invid fönster med plats för 4-6 personer. Vardagsrummet är stort och luftig och här finns möjlighet till ytterligare matplats. Utgång till stor och välrenoverad balkong i bästa gårdsläge med sol från förmiddag till kväll. Därtill finns två utmärkta sovrum med inbyggd förvaring, separat klädkammare och ett stambytt badrum med tvättmaskin. Såväl källarförråd som tvättstuga finns praktiskt beläget i källarplan

Välkommen till denna välrenoverade och ljusa 3:a med högt läge i charmigt 50-tals hus på lugn återvändsgata. Fastigheten ligger delvis i souterräng vilket gör att hela lägenheten ligger högt ovan mark i ett insynsskyddat läge och med grönskade vy. Här finner ni ett stort och fint kök med generös matplats invid fönster med plats för 4-6 personer. Vardagsrummet är stort och luftig och här finns möjlighet till ytterligare matplats. Utgång till stor och välrenoverad balkong i bästa gårdsläge med sol från förmiddag till kväll. Därtill finns två utmärkta sovrum med inbyggd förvaring, separat klädkammare och ett stambytt badrum med tvättmaskin. Såväl källarförråd som tvättstuga finns praktiskt beläget i källarplan.

Föreningen är också något utöver det vanliga med mycket låg belåning och en engagerad och trevlig styrelse. Här har fastigheterna genomgått samtliga stora renoveringar med fönsterbyte, stambyte och balkongrenovering. Fastighetselen har sett över under 2021 och 3-fas dragits fram till lägenheterna. Därtill har föreningen flera härliga uteplatser och lekplatser för barnen, den närmaste precis utanför porten. För den som har släkt och vänner på besök finns övernattningslägenhet att hyra och festlokalen är perfekt för barnkalaset.

Stureby är ett lugnt och barnvänligt område med många lekplatser och förskolor i närområdet. Här är det cirka fem minuter till tunnelbanan, 15 minuter in till stan och nära till Hemskogen med motionsslingor och promenadstråk. Pizzeria, Café, minilivs samt Stureby skola finns runt husknuten. Även ICA Kvantum finns i närområdet, här hittar man allt från målarfärg till livsmedel. På promenadavstånd finns Bandängens parklek, en traditionell parklek med djur där man på sommaren kan bada i plaskdamm och vintertid roa sig med skridsko- och pulkaåkning. På helgen är grillen tänd och här finns också ett café. Varmt välkommen på visning!

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris Kontakta mäklare
Boarea 74 kvm
Antal rum 3 rum
Avgift
4 129 kr
Mäklare Älvsjö

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Planlösning

Dokument & information

Energideklaration
Årsredovisning 2022
Stadgar

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här