Björngårdsgatan 11, 1 tr

Välplanerad och mycket charmig 1,5:a i populära kvarter nära Mariatorget!

Kommande försäljning Södermalm Stockholm kommun

Välkommen till denna välplanerade och mycket trevliga 1,5 på attraktiva Björngårdsgatan. Här bor du i de mysiga kulturkvarteren runt Mariatorget med närheten till allt du kan tänkas behöva. Här råder en stilla och charmfull atmosfär med snubblande nära till både tunnelbana och pendeltåg. Lägenheten är väldisponerad med ett charmigt kök, ett rymligt rum med praktisk sovalkov, en välkomnande hall samt ett kaklat badrum med dusch. Tidstypiska attribut så som spröjsade fönster, vacker fiskbensparkett och generös takhöjd bidrar till lägenhetens charmiga karaktär. Praktisk förvaring i två inbyggda garderober. Sammanfattningsvis är detta en mycket välplanerad och fin bostad som tar tillvara på alla sina kvadratmeter och passar utmärkt för ensamhushållet eller paret om man så vill

Välkommen till denna välplanerade och mycket trevliga 1,5 på attraktiva Björngårdsgatan. Här bor du i de mysiga kulturkvarteren runt Mariatorget med närheten till allt du kan tänkas behöva. Här råder en stilla och charmfull atmosfär med snubblande nära till både tunnelbana och pendeltåg. Lägenheten är väldisponerad med ett charmigt kök, ett rymligt rum med praktisk sovalkov, en välkomnande hall samt ett kaklat badrum med dusch. Tidstypiska attribut så som spröjsade fönster, vacker fiskbensparkett och generös takhöjd bidrar till lägenhetens charmiga karaktär. Praktisk förvaring i två inbyggda garderober. Sammanfattningsvis är detta en mycket välplanerad och fin bostad som tar tillvara på alla sina kvadratmeter och passar utmärkt för ensamhushållet eller paret om man så vill. Välskött och trevlig förening som dessutom äger sin mark.

Bra läge med endast ett par minuter till mataffärer, mysiga bagerier, trendiga restauranger och butiker. Runt hörnet finns Swedenborgsgatan som sommartid är gågata med sitt breda utbud av mysiga caféer, restauranger och uteserveringar. För ett ännu rikligare utbud av restauranger och nöjen promenerar du några få minuter upp längs med Högbergsgatan till Götgatsbacken och Medborgarplatsen. Goda kommunikationer med både tunnelbana via Mariatorget, Slussen och Medborgarplatsen, flertalet bussar samt Södra Station med pendel på gångavstånd. Valmöjligheterna är många och trivseln är lätt att finna.

Varmt välkommen på visning!

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris Kontakta mäklare
Boarea 38 kvm
Antal rum 1.5 rum
Avgift
2 413 kr
Mäklare Hornstull

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Planlösning

Dokument & information

Stadgar 2017
Energideklaration
Årsredovisning 2021/2022

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här