Rindögatan 15, 4tr

Gärdet / Östermalm / Stockholm kommun
Kommande bostad
  • 2 Rum
  • 40.5 kvm
Anmäl intresse

Välplanerad tvåa med balkong i västerläge!

Lägenheten har en välkomnande och ljus hall med bra plats för ytterkläder och skor och här finns även en walk in closet. Fräscht, stambytt badrum utrustat med dusch, wc, handfat, spegelskåp samt tvättmaskin. Köket har mycket bra förvarings- samt arbetsytor och är utrustat med ugn, spishäll, fläkt samt kyl & frys. Rymligt vardagsrum med plats för både soffa och stort matbord samt all annan önskvärd trivselinredning. Lägenheten har ett fantastiskt ljusinsläpp från stora fönster ut mot grönska. Från vardagsrummet nås den möblerbara balkongen i västerläge där man kan njuta av solen från lunchtid fram till kvällen. Från vardagsrummet når du det ljusa och fina sovrummet som har bra plats för både dubbelsäng samt extra förvaring. Till lägenheten disponeras ett källarförråd.

Attraktiva Rindögatan är en lugn kullerstensgata med vackra funkishus bland lummiga och grönskande ytor. Trots det är området levande med restauranger och små butiker samt utmärkta kommunikationer med t-bana och buss 54 runt knuten. Gatan börjar nere vid den paranta Erik Dahlbergsgatan och smyger sig upp i en lätt sluttande backe mot Furusundsgatan, Smedsbacksgatan och ICA Gärdet. Runt hörnet kommer buss 54 från Kungsholmen via t-centralen och Östermalmstorg.

Det är en kort promenad genom den gröna Tessinparken för att komma till Östermalm och Fältöversten. T-bana Gärdet når du på ett par minuters gång både nere på Brantingsgatan samt uppe på Smedsbacksgatan bakom ICA. Inom gångavstånd är Gärdesängarna och Lill-Jansskogen belägna med utmärkta motionsspår. En liten bit bort hittar du SATS Gärdet, Friskis & Svettis samt även ett utomhusgym.

Varmt välkommen på visning!

Malin Sjöblom - Mäklare Gärdet / Östermalm / City

STORLEK:

2 Rum

BOAREA:

40.5 kvm

Avgift:

2 699 kr

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering

Visning & kontakt

Notar erbjuder både digitala och privata visningar. Kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Bilder

Planritning

Visa på karta

Vad är din bostad värd? Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här

Anmäl intresse

Fyll i formuläret för att registrera ditt intresse för Rindögatan 15, 4tr Gärdet / Östermalm

HitCounter