Skvadronsbacken 13

Sundbyberg Rissne / Sundbyberg kommun
Kommande bostad
  • 4 Rum
  • 96 kvm
Anmäl intresse

Välkommen till denna fantastiska 4:a med uthyrningsdel och balkong i soligt läge!

Välkomna till en mycket trevlig fyra med uthyrningsdel och balkong! Här finner ni många slående fördelar - bostaden är välplanerad, har en balkong i soligt läge och har en mycket praktisk uthyrningsdel med egen ingång ifrån trapphuset. De praktiska och rymliga sovrummen är ljusa med gott om plats för både dubbelsäng och annan möblering och lägenheten är i övrigt i genomgående bra skick. Rymligt kök med gott om arbetsytor och plats för matgrupp.

- Uthyrningdel
- Balkong
- Perfekt bostad för familjer
- God ekonomi i brf och trevlig innergård
- Närhet till tunnelbana och centrum
- Närhet till skolor/förskolor
- Närhet till naturområden och grönska

Bra förening där stambyte inte kommer vara aktuellt först om ca 20 år, trevlig innergård med nya parkmöbler och boulebana! Rissne tunnelbanestation nås på promenadavstånd ifrån bostaden. Härifrån kan man ta sig in till T-centralen på 15 minuter. Området karaktäriseras av en mycket lugn, barnvänlig och trivsam atmosfär med trevliga grön- och parkområden och med närhet till skolor och dagis.

Rissne C kommer inom kort att totalrenoveras och moderniseras av den nya fastighetsägaren BALDER där tvärbanan även kommer dras ut hit.
Här bor ni med grönska och natur runt knuten som de som populära Rissneängarna och Igelbäckens naturreservat. För Er som gillar att vara ute i naturen så finns fina motionsspår kring Lötsjön och Råstasjön i närheten. Området erbjuder också ett flertal dagis och skolor. För den som är shoppingsugen finns Mall of Scandinavia, Kista Galleria och Bromma Blocks som närmaste köpcenter med ett stort utbud. Utmärkta kommunikationer med kort promenad till T-bana som tar er till Stockholm city på knappt 15 min samt flertalet bussförbindelser.

Denna lägenhet måste upplevas!
Välkommen på visning!

Roxana Sabouri - Mäklare Sundbyberg

STORLEK:

4 Rum

BOAREA:

96 kvm

Avgift:

4 713 kr

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering

Visning & kontakt

Notar erbjuder både digitala och privata visningar. Kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Bilder

Planritning

Visa på karta

Vad är din bostad värd? Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här

Anmäl intresse

Fyll i formuläret för att registrera ditt intresse för Skvadronsbacken 13 Sundbyberg Rissne

HitCounter