Fornbyvägen 31

Sundbyberg Järvastaden/Brotorp / Sundbyberg kommun
Kommande bostad
  • 125 + 6 kvm
Anmäl intresse

Toppmodernt radhus med hörntomt i sydväst!

Modernt och välplanerat radhus med grönskande gaveltomt med skogen som granne!

Välkomna hem till den fantastiska småstaden med trygghet och värme som ledord. Här bor ni i ett enkelt och modernt hus med alla bekvämligheter som ni kan önska er. Villan omges av en stor terrass på baksidan kombinerad med fin gräsmatta mot skogsområde där solen skiner under större delen av dagen fram till sen kväll. Tomten ligger mycket skyddat och omringas av grönskande buskar och träd som läget väldigt unikt. På altanen som går runt ena gaveln finns utrymme för flera grupper om utemöbler som stort middagsbord för familj och vänner, eller en avkopplande loungehörna.

När ni kliver in i huset möts ni av en otrolig ljus och luftig känsla då ett modernt kök breder ut sig med en öppen planlösning till det trivsamma vardagsrummet. Entréplanet karaktäriseras av ett oslagbart ljusinsläpp från dem stora fönsterna som går från golv till tak. Den öppna planlösningen möjliggör härliga sociala ytor att umgås med hela familjen och vänner på. Köket är fullt utrustat med alla bekvämligheter som diskmaskin och induktionshäll samt alla vitvaror. Vid fönstret finns en naturlig plats för en stor matplats med utsikt mot husets framsida. Här kan ni äta frukost och se hur gatan vaknar till liv. På entréplanet finner ni i anslutning till hallen ett fint badrum med dusch samt praktisk tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare samt mycket bra förvaring. Tar ni trappan upp till övre plan ligger tre rofyllda sovrum belägna samt separat sällskapsrum som kan disponeras som ett extra sovrum för dem som önskar. Här finner ni också en rymlig klädkammare för suverän förvaring. På övre plan finns ytterligare ett helkaklat och stilrent badrum med badkar.

I Järvastaden/Brotorp bor du direkt inpå naturen, bostadsområdet gränsar till Igelbäckens naturreservat och kulturmiljön Överjärva gård med café och djurhållning. Här ordnas kurser och evenemang för trädgårdsintresserade. I området finns ICA, flertalet trevliga restauranger, caféer och ett gym. För barnfamiljen finns den populära lekparken Mulle Meck. Under vintern anläggs en konstfrusen skridskobana som under sommaren används som basketplan. Järvastaden är området som satsar på barnfamiljer, det finns redan idag både kommunala och privata alternativ för såväl barnomsorg som utbildning i Järvastaden.

En kort promenad från huset ligger Råstasjön, en fågelsjö med fina promenad och joggingspår. Under vintern kan man åka skridskor på sjön och under sommaren är det trevligt med en picknick på de gräsområden som omringar sjön. För den som söker större utmaning ligger Ursviks motionsgård nära med flera löpslingor och elljusspår samt "norra Stockholms bästa" skidspår på vintern och mountainbike-spår på sommaren.

Solna är en kommun som växer så det knakar. På promenadavstånd når man Arenastaden med Mall of Scandinavia.

Ulriksdals Pendeltågsstation ligger drygt 10 minuters promenad från lägenheten och tar dig in till T-centralen på ca 10 minuter och Arlanda på 27 minuter. Pendeltåget kompletteras med buss 505 och 540 som går från Fridensborgsvägen som tar en till bl.a. Solna Centrum, Bergshamra och Universitetet. Till Kista och Solna centrum är det cykelavstånd och du tar dig dit på ca 15 minuter. För den bilburne kommer man enkelt på E18, E4 och E20. E18 som tidigare trafikerade Enköpingsvägen förbi Järvastaden och Ursvik har dirigerats om till Kymlingelänken som går via Kista.

Varmt välkommen på visning!

Linda Rosén - Mäklare Sundbyberg

BOAREA:

125 kvm

BIAREA:

6 kvm

Tomtarea:

254 kvm

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering

Visning & kontakt

Notar erbjuder både digitala och privata visningar. Kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Ansvarig mäklare

Linda Rosén

Linda Rosén

0708-67 70 26


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Extra kontaktperson

Michelle Colegate

Michelle Colegate

0708-99 79 01


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Bilder

Visa på karta

Vad är din bostad värd? Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här

Anmäl intresse

Fyll i formuläret för att registrera ditt intresse för Fornbyvägen 31 Sundbyberg Järvastaden/Brotorp

HitCounter