Råbyvägen 22

Kommande försäljning Kapellgärdet Uppsala kommun

Missa inte detta unika boende med extra takhöjd, takfönster, balkong och egen takterrass!

Välkommen till Råbyvägen 22, här bor ni ensamma på detta våningsplan högst upp i huset. När ni kliver in i hallen så möts ni av en unik atmosfär och fint ljus. Lägenheten har 2,70 meter i tak samt snedtak, takfönster och takkupor som ger boendet karaktär. Hallen erbjuder gott om utrymme för möblering och förvaring. Sovrummet har en stor klädkammare och en unik balkong där du kan njuta av Uppsalas siluett från sängen, eller duka upp frukosten ute på balkongen och njuta av tillvaron. Förbi passagen så hittar ni köket och matsalen. Köket är komplett utrustat och i anslutning kan ni få plats med den där stora matgruppen ni alltid drömt om

Missa inte detta unika boende med extra takhöjd, takfönster, balkong och egen takterrass!

Välkommen till Råbyvägen 22, här bor ni ensamma på detta våningsplan högst upp i huset. När ni kliver in i hallen så möts ni av en unik atmosfär och fint ljus. Lägenheten har 2,70 meter i tak samt snedtak, takfönster och takkupor som ger boendet karaktär. Hallen erbjuder gott om utrymme för möblering och förvaring. Sovrummet har en stor klädkammare och en unik balkong där du kan njuta av Uppsalas siluett från sängen, eller duka upp frukosten ute på balkongen och njuta av tillvaron. Förbi passagen så hittar ni köket och matsalen. Köket är komplett utrustat och i anslutning kan ni få plats med den där stora matgruppen ni alltid drömt om. Vardagsrummet ligger i anslutning till köket och har gott om ytor för att samla nära och kära för härliga tillställningar. Från vardagsrummet kan ni mingla ut på takterrassen. Här har ni plats för utemöbler och kan njuta av kvällssolen. Detta är ett unikt boende, högst upp i huset utan insyn där ni kan skapa ert drömboende.

Här bor ni på några minuters avstånd från träning, restauranger, Centralstationen och centrum. Här finns även goda kommunikationer med buss samt med bil tar ni er snabbt ut på E4:an. Här bor ni även nära Gränbystaden samt Gränby sportfält.

Välkomna på visning!

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris 3 150 000 kr 29 717 kr/kvm
Boarea 106 kvm
Antal rum 2 rum
Avgift
5 980 kr
Mäklare Uppsala

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Planlösning

Dokument & information

Stadgar
Årsredovisning 2019
Energideklaration
Stadgar
Årsredovisning 2021
Årsredovisning 2022

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här