Fregattvägen 73, 2tr

Fint skick - Stor, inglasad balkong - Renoverat kök & badrum - Nära natur och vatten!

Kommande försäljning Gröndal Stockholm kommun

Uppe på lummiga och mysiga Fregattvägen i Gröndal finner ni denna optimalt planerade 40-talslägenhet med genomgående läge och stora fönster i två väderstreck vilket ger bostaden ett fantastiskt ljusinsläpp. Lägenheten är placerad med trevlig vy där den inglasade balkongen med härlig utsikt vetter mot lummig baksida i optimalt söderläge. Här finner ni en modern och välplanerad bostad vilken har genomgått både renovering av badrum och kök. Här finns fina och stilrena ytskikt i form av ljust, målade väggar och grangolv och fint parkettgolv i original. Samtliga trägolv slipades om nyligen och alla väggar målades om 2022. Vidare erbjuds ett härligt vardagsrum med goda möbleringsmöjligheter och ett stort sovrum med två rymliga garderober med tillhörande överskåp samt ytterligare en fristående spegelgarderob. Köket i vitt utförande med fin arbetsbänk och vitt kakel som stänkskydd nås från hallen och här finns en maskinpark bestående av ugn, spishäll, mikrovågsugn, köksfläkt och kombinerad kyl/frys

Uppe på lummiga och mysiga Fregattvägen i Gröndal finner ni denna optimalt planerade 40-talslägenhet med genomgående läge och stora fönster i två väderstreck vilket ger bostaden ett fantastiskt ljusinsläpp. Lägenheten är placerad med trevlig vy där den inglasade balkongen med härlig utsikt vetter mot lummig baksida i optimalt söderläge. Här finner ni en modern och välplanerad bostad vilken har genomgått både renovering av badrum och kök. Här finns fina och stilrena ytskikt i form av ljust, målade väggar och grangolv och fint parkettgolv i original. Samtliga trägolv slipades om nyligen och alla väggar målades om 2022. Vidare erbjuds ett härligt vardagsrum med goda möbleringsmöjligheter och ett stort sovrum med två rymliga garderober med tillhörande överskåp samt ytterligare en fristående spegelgarderob. Köket i vitt utförande med fin arbetsbänk och vitt kakel som stänkskydd nås från hallen och här finns en maskinpark bestående av ugn, spishäll, mikrovågsugn, köksfläkt och kombinerad kyl/frys. Invid fönster kan med fördel matbord för ca fyra personer placeras och även här har man utsikt över grönskan. I hallen finns säkerhetsdörr samt spegelgarderob för ytterkläder och möjlighet till ytterligare förvaring i platsbyggd garderob. Från hallen når man även badrummet vilket är renoverat och helkaklat i stilrena kulörer med grå klinker och vitt kakel. Badrummet totalrenoverades 2022 och har modernt utförande med WC, dusch med glasvägg, handfat med kommod, spegelskåp med spotlights, golvvärme samt fönster för ljusinsläpp. För ytterligare förvaring finns två källarförråd.

Brf HSB Flottiljen är en mycket trevlig förening med god ekonomi och engagerad styrelse. Här finns mysiga innergårdar med utemöbler och grillplatser som kan nyttjas av medlemmarna och två tvättstugor, föreningslokal, barnvagnsförråd, cykelförråd, snickeriverkstad, övernattningslägenhet med kök, badrum och 4 st sängplatser, bastu och gym vilket renoverades 2018 med nya maskiner. Föreningen har en gruppanslutning för bredband med fiberanslutning för 125 kr/månad och för TV finns ComHem där basutbud ingår i avgiften. I föreningen ordnas även gemensamma aktiviteter så som kräftskiva, loppis, grillning m.m. Föreningen tillhandahåller parkeringsplatser utmed fastigheterna för 350 kr/månad och med laddstolpe 550 kr/mån + debitering av kostnad för förbrukad el. Kostnaden för en MC-plats är 200 kr/mån. På gatan finns även boendeparkering. Här bor man på trevlig återvändsgata med skogsparti utanför porten och trevliga klippor längst upp på gatan där man under sommarhalvåret kan sola och under varma kvällar njuta av solnedgången samtidigt som man blickar ut över vattnet och båtklubben nedanför. Genom en kort promenad nedför berget finns även badplats nära till hands.

Med omkringliggande och grönskande omgivning ges känslan av att bo i en egen liten oas med centralt läge strax utanför tullarna. Uppe på denna mysiga gata i Gröndal med härlig natur bor ni med en extrem närhet till Mälaren och mysiga Vinterviken med möjligheter till härliga promenader, fikapauser, joggingrundor och badplatser. I området finns flera populära caféer och restauranger så som Winterviken, Vintervikens trädgårdscafé, Thelins, Lundbergs konditori och Café Cul-de-sac. I området blandas äldre fastigheter med nyare områden som exempelvis Gröndal strand utmed vattnet och det finns även planer på att bygga lägenheter i skogsdungen invid fastigheten. Kommunikationerna är goda med buss nr 133 vilken man når på ett fåtal minuter till fots samt tvärbanan från närliggande Gröndals centrum. I Gröndals centrum finns det man kan tänkas behöva så som matbutik, café, restauranger, bibliotek, skomakare, apotek etc. Nedanför Fregattvägen på bekvämt avstånd finns även gymmet "Puls & träning". På endast några minuters avstånd med buss eller tvärbana når ni dessutom Liljeholmen och dess galleria med shoppingmöjligheter, restauranger, matbutiker (både Coop, Willys, Lidl och ICA Kvantum) och träningsanläggningen SATS. Väl där finns även ytterligare busslinjer och tunnelbanans röda linje. Man har även nära till innerstadens puls och på bara ca 10 min med cykel når man Hornstull med trevliga restauranger och caféer längs med vattnet.

Kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris Kontakta mäklare
Boarea 47 kvm
Antal rum 2 rum
Avgift
3 474 kr
Mäklare Liljeholmen

Extra kontaktperson

Ellen Johansson

0708-99 92 68 ellen.johansson@notar.se

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Planlösning

Dokument & information

Stadgar
Energideklaration
Årsredovisning 2022

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här