Torngatan 12

Kommande försäljning Kapellgärdet Uppsala kommun

Välkomna till detta fantastiska boende högst upp i huset med två stora balkonger!

Ta hissen upp till våning 6 och kliv in i denna ljusa och öppna bostad som i dagsläget fungerar som en 3:a men är i original en 4:a. Bostaden har en praktisk hall med förvaring i platsbyggd garderob samt två fräscht kaklade badrum med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Bostadens vardagsrum är mycket rymligt med stort fönsterparti och fri utsikt samt plats för hela familjen att samlas. Köket ligger intill och är komplett utrustat och här finner ni en av bostadens två balkonger. Här är den perfekta platsen att duka upp veckans alla måltider när vädret tillåter och njut av vyn över staden. Utöver detta så finns även två ljusa sovrum varav ena har bostadens andra balkong. Denna ligger mot innergården och är inglasad och kan nyttjas större delen av året

Välkomna till detta fantastiska boende högst upp i huset med två stora balkonger!

Ta hissen upp till våning 6 och kliv in i denna ljusa och öppna bostad som i dagsläget fungerar som en 3:a men är i original en 4:a. Bostaden har en praktisk hall med förvaring i platsbyggd garderob samt två fräscht kaklade badrum med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Bostadens vardagsrum är mycket rymligt med stort fönsterparti och fri utsikt samt plats för hela familjen att samlas. Köket ligger intill och är komplett utrustat och här finner ni en av bostadens två balkonger. Här är den perfekta platsen att duka upp veckans alla måltider när vädret tillåter och njut av vyn över staden. Utöver detta så finns även två ljusa sovrum varav ena har bostadens andra balkong. Denna ligger mot innergården och är inglasad och kan nyttjas större delen av året. Ett unikt läge högst upp med fräscha ytskikt och plats för hela familjen att trivas.

Kapellgärdet är ett område som fortsätter att växa och utvecklas. Här bor ni endast 7 min promenad från stadens stora utbud av restauranger, caféer och underhållning. Njut av ett lugnt och skönt område med stadspulsen på behagligt avstånd. Här tar du dig till Centralstationen på några minuter via gång- eller cykelvägar. I området finns gym, frisör samt annan service. Ett populärt område av människor i alla åldrar och stadier i livet.

Varmt välkomna på visning!

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris 4 295 000 kr 42 108 kr/kvm
Boarea 102 kvm
Antal rum 3 rum
Avgift
5 672 kr
Mäklare Uppsala

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Planlösning

Dokument & information

Energideklaration
Årsredovisning 2021
Stadgar

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här