Mjölnerbacken 25

Mjölnerbacken 25

Sundbyberg / Rissne / Sundbyberg kommun
2 495 000 kr
  • 4 Rum
  • 83 kvm
Anmäl intresse

Varmt välkommen till en möjlig 4:a med uteplats!

Här finner du en yteffektiv, optimalt planerad hörnlägenhet med inglasad uteplats i västläge med gräsytor runtom. Möjligheten att ändra rumsfördelningen efter önskemål finns då bostaden i grunden är en 4:a och det stora sovrummet kan avgränsas. Här finns ett mysigt vardagsrum samt ett välplanerat och praktiskt kök. Lägenheten har två alt. tre sovrum och badrummet är rymligt och funktionellt.

Här bor ni i en trivsam och välskött förening BRF Vikingen 2 som är belägen på adresserna Mjölnerbacken 11-16 och 21-26 som består av 220 lägenheter.
Mjölnerbacken genomsyras av en familjär känsla med ett flertal lekplatser och grönområden i angränsning till bostaden. Bara ett stenkast från bostaden nås Rissne centrum med ypperliga kommunikationsmöjligheter som tar er till Stockholms central på 16 minuter, Rissne centrum erbjuder även ett gott utbud av service och restauranger. Med 10 minuters gångavstånd nås Ursviks motions- och friluftsområde med sina omtycka leder och spår, som är den del av populära Igelbäckens naturreservat. Rissne erbjuder även ett flertal skolor och förskolor med några minuter gångavstånd till bostaden både kommunal och i privat regi. Rissne centrum har köpts upp av Balder AB som tillsammans med Sundbyberg stad kommer att rusta upp Rissne, b.la parken och 350 nya bostäder kommer att byggas.

Varmt välkommen på visning!

Jessica Eklöf - Mäklare Solna / Sundbyberg

STORLEK:

4 Rum

BOAREA:

83 kvm

Avgift:

3 786 kr

Pris:

(30 060 kr/kvm) 2 495 000 kr
Ansök om lånelöfte

Notarlånet i samarbete med Lånekoll

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering

Visning & kontakt

Notar erbjuder både digitala och privata visningar. Kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Bilder

Visa på karta

Vad är din bostad värd? Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här

Anmäl intresse

Fyll i formuläret för att registrera ditt intresse för Mjölnerbacken 25 Sundbyberg / Rissne

HitCounter