Tulegatan 62

Sundbyberg kommun
Kommande bostad
  • 2 Rum
  • 53 kvm
Anmäl intresse

Ljus och välplanerad 2rok på en av Sundbybergs mest attraktiva adresser med walk in closet och två b

Varmt välkommen till en ljus och fin 2:a på en av Sundbybergs mest attraktiva adresser! Bostaden är ljus med stora fönsterpartier vilket ger lägenheten ett härligt och genomgående ljusinsläpp. Den välplanerade planlösningen erbjuder ett stilrent och välbevarat badrum. Köket är stilrent och praktiskt utrustat och erbjuder all maskinell utrustning som kan tänkas behövas. Vidare erbjuder bostaden ett rymligt vardagsrum som går att möblera helt efter tycke och smak. Via två pardörrar nås balkongen i högt läge och slående utsikt över grönskan som breder ut sig utanför fastigheten.
I Brf Tulehus bor ni i en stabil och anrik förening, föreningen är belägen på adresserna Tulegatan 60-72. Brf Tulehus består av 82 lägenheter fördelat på 6 huskroppar.

Här bor ni centralt med Duvbo station, busstation och välsorterad ICA butik rakt över gatan. Alldeles i närheten finns träningsanläggning, simhall och härliga promenadstråk, bland annat längs med vackra Lötsjön och Golfängarna. Med en kort promenad nås Sundbybergs torg och Signalfabriken. I Signalfabriken finns Story hotell, SATS träningscenter, apotek, H&M, bibliotek, Body Shop och blomsterhandel. Sundbybergs torg erbjuder även all tänkbar kommunikation som kan tänkas behövas, tvärbana, ett flertal busslinjer, flygbussar till Bromma och Arlanda men även Citybanan som tar er till Stockholms Central på 8 minuter. Här finns det som alla söker, närhet till natur och avkoppling samtidigt som stadsdelen vimlar av restauranger och krogar. Det centrala läget ger också möjligheten att ta sig snabbt in till eller genom stan med något av de kommunikationsmedel som passar bäst.

Jessica Eklöf - Mäklare Solna / Sundbyberg

STORLEK:

2 Rum

BOAREA:

53 kvm

Avgift:

2 997 kr

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering

Visning & kontakt

Notar erbjuder både digitala och privata visningar. Kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Bilder

Visa på karta

Vad är din bostad värd? Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här

Anmäl intresse

Fyll i formuläret för att registrera ditt intresse för Tulegatan 62

HitCounter