Krukmakargatan 31B, 3 tr

Krukmakargatan 31B, 3 tr

Södermalm / Stockholm kommun
 
  • 1 Rum
  • 34 kvm
Anmäl intresse

Välplanerad och mycket fin etta högt upp i huset på attraktiv adress!

Välkommen till denna välplanerade och mycket fina etta belägen i populära kvarter. Bostaden är välplanerad och har ett ljust och luftigt vardagsrum som erbjuder gott om plats för såväl soffdel, tv-möbel, matplats samt en praktisk sovalkov. Stilfullt kök fint inrett med vita luckor, vacker bänkskiva i klassisk marmor och gott om förvaringsmöjligheter. Lägenheten har genomgående stilfulla materialval och tidstypiska attribut såsom spröjsade fönster med djupa fönsternischer, välbevarad fiskbensparkett, generös takhöjd samt vacker takrosett. Sammanfattningsvis är detta en rymlig och ytterst väldisponerad bostad som tar tillvara på alla sina kvadratmeter och passar utmärkt till såväl en som två personer. Välskött och omtyckt förening.

Fastigheten ligger i pittoreska kulturkvarter som präglas av äldre bebyggelse från sekelskiftet och många vackra K-märkta hus i kombination med tidstypiska funkisfastigheter. Oavsett om du lockas av Södermalms pulserande nöjesliv, kulturlivet eller shoppingen i de trendiga klädbutikerna - så finns här allt du kan tänkas vilja ha strax utanför porten. Flertalet matbutiker, barer, restauranger och gym finns bara stenkast bort. Här bor du med omedelbar närhet till Mariatorget, Mariaberget, Mosebacke samt Götgatan. Bättre än så här kan det knappast bli för dig som drömmer om livet på Söder!

Goda kommunikationer precis utanför porten i form av såväl bussar som tunnelbana samt pendeltåg då Södra station ligger nära. Buss nr 4 stannar i närheten och tunnelbana Mariatorget respektive Zinkensdamm nås med några få minuters gång. Promenadavstånd är det även till Tantolunden med sina stora grönområden och tillgång till badplats på sommaren och skridskoåkning under vinterhalvåret. Valmöjligheterna är många och trivseln lätt att finna.

Varmt välkommen på visning!

Sanna Treijs - Mäklare Södermalm / Maria / Högalid / Gamla stan

STORLEK:

1 Rum

BOAREA:

34 kvm

Avgift:

1 790 kr

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering

Visning & kontakt

Notar erbjuder både digitala och privata visningar. Kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Bilder

Planritning

Visa på karta

Vad är din bostad värd? Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här

Anmäl intresse

Fyll i formuläret för att registrera ditt intresse för Krukmakargatan 31B, 3 tr Södermalm

HitCounter