Linnégatan 56, 3 tr

Östermalm / Stockholm kommun
Kommande bostad
  • 1.5 Rum
  • 34 kvm
Anmäl intresse

Sekelskifte - Hög takhöjd - Separat sovdel

Välkommen till denna nyrenoverade och snygga bostad med ett av Östermalms bästa lägen. Här är det fullt av vackra sekelskiftesdetaljer så som högt i tak, djupa och stora fönster, fiskbensparkett, takstuckatur och höga golvsocklar. Mycket välplanerat boende med ett stort och ljust rum som rymmer både soffgrupp, matbord och avgränsad sovdel. Lägenheten passar perfekt för både singeln, paret och den som söker en övernattningslägenhet på central adress. Bakom den platsbyggda väggen i vardagsrummet finns plats för stor säng samt garderobsförvaring. Två stora fönster ut mot Linnégatan släpper in mycket ljus till lägenheten året om. En mörkbehandlad fiskbensparkett i original finns bevarad i det stora rummet och i köket ligger ett klickgolv. Köket är nyrenoverat och påkostat med gott om förvaring ända upp i tak, köksluckor med inbyggd belysning, bänkskiva i kvartskomposit, integrerad diskmaskin samt kyl och frys.

Fint, stambytt och helkaklat badrum med badkar, golvvärme och uttag för tvättmaskin. Hallen har förvaring i inbyggd garderob samt tidstypisk hatthylla. Säkerhetsdörr är installerad. Lägenheten disponerar ett rymligt källarförråd för bästa förvaring.

Stabil förening med trevlig och solig innergård som medlemmarna får använda och där man även kan ställa sin cykel. Huset är välskött och har hiss.

Mycket centralt läge med några minuters promenad till Östermalmstorg, Karlaplan med Fältöversten samt pulserande Stureplan med sitt rika utbud av shopping, restauranger och nattliv. Här finns något som passar alla. I kvarteren ligger restauranger, caféer, mataffärer, kemtvätt, post och apotek. Goda kommunikationer med nära till både busslinjer och tunnelbana (både Karlaplan och Östermalmstorg). Är du den motionssugna typen finns det dessutom möjlighet att promenera eller jogga ner till Nybrokajen och sedan följa motionsspåren ut på grönskande Djurgården. Stora Ladugårdsgärdet med skidspår vintertid är även det ett stenkast bort.


Varmt välkommen på visning!

Jonatan Viklund - Mäklare Gärdet / Östermalm / City

STORLEK:

1.5 Rum

BOAREA:

34 kvm

Avgift:

1 447 kr

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering

Visning & kontakt

Notar erbjuder både digitala och privata visningar. Kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Bilder

Planritning

Visa på karta

Vad är din bostad värd? Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här

Anmäl intresse

Fyll i formuläret för att registrera ditt intresse för Linnégatan 56, 3 tr Östermalm

HitCounter