Hagalundsgatan 8, vån 7

Välkommen till denna väldisponerade 3:a högt upp i huset med ett centralt läge!

Kommande försäljning Solna Hagalund Solna kommun

Välkommen till denna väldisponerade 3:a med ett centralt läge nära grönska och kommunikationer. Samtliga ytor är välplanerade med stilrena ytskikt.
Rikligt ljusinsläpp ifrån de stora fönsterpartierna skänker ett behagligt ljusinsläpp i hela bostaden med en mysig balkong högt upp i huset. Bostaden har en öppen planlösning mellan vardagsrum och kök. Rymligt kök med matplats för 4-6 personer med kyl & frys och 2 st väldisponerade sovrum. Badrummet är stambytt från 2017. Här erbjuds de allra bästa förutsättningarna för att Ni skall trivas och känna Er som hemma

Välkommen till denna väldisponerade 3:a med ett centralt läge nära grönska och kommunikationer. Samtliga ytor är välplanerade med stilrena ytskikt.
Rikligt ljusinsläpp ifrån de stora fönsterpartierna skänker ett behagligt ljusinsläpp i hela bostaden med en mysig balkong högt upp i huset. Bostaden har en öppen planlösning mellan vardagsrum och kök. Rymligt kök med matplats för 4-6 personer med kyl & frys och 2 st väldisponerade sovrum. Badrummet är stambytt från 2017. Här erbjuds de allra bästa förutsättningarna för att Ni skall trivas och känna Er som hemma.

Brf Hagalunden är en av Solnas allra största föreningar med 447 st lägenheter där bl.a. bredband ingår i avgiften. Stor innergård med fina planteringar som föreningen aktivt arbetar med samt lekplats för barnen. Här finns det även tillgång till garage för 580: -/mån med biltvätt. Föreningens tvättstuga når ni smidigt vid entrén!

I Hagalund så har ni nära till allt! I området finns skolor och daghem, här finns även en matvarubutik (Willys) med allt man behöver. I anslutning till Willys finns även ett apotek, skrädderi och restauranger. Endast tio minuters gångväg bort finner ni Solna Centrum med sitt rika utbud av butiker och service. Utmärkta kommunikationsmöjligheter med tät busstrafik eller T-bana och inom några minuter nås pendeltåget och tvärbanan. För den som kör bil så är E4:an bara någon min från bostaden i både söder och norrgående riktning. Inom kort så kommer även tunnelbanans Gula Linje att börja byggas med den nya tunnelbanestationen Södra Hagalund precis utanför bostaden. Detta kommer binda ihop Hagalund med övriga Solna ända in till Odenplan. På kort avstånd ligger både Hagaparken med dess grönska samt Råstasjön. På gångavstånd från bostaden finns Friends Arena och Mall of Scandinavia med sitt enorma utbud av shopping, närservice och restauranger.

Varmt välkomna på visning!

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris Kontakta mäklare
Boarea 67 kvm
Antal rum 3 rum
Avgift
3 551 kr
Mäklare Solna

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Planlösning

Dokument & information

Energideklaration
Stadgar
Energideklaration 18,20,22,24
Energideklaration 8,10,12,14
Årsredovisning 2022

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här