Skedviksvägen 1, 1tr

Perfekt trea med solig balkong och närhet till kommunikationer!

Kommande försäljning Årsta Stockholm kommun

Välkomna till en av Årstas absolut bästa adresser med ett optimalt läge intill Årsta torg med dess utbud av restauranger och butiker direkt utanför dörren.

Här erbjuds en charmig trea med direkt närhet till kommunikationer, service och natur. När ni kliver in i lägenheten möts ni av en ljus och inbjudande entré som leder er vidare in i bostadens alla rum. Snyggt kök i vitt med goda arbetsytor samt naturlig matsalsdel för 4–6 personer invid fönster. Social och öppen planlösning mot vardagsrummet som är luftigt och ljust tack vare stora fönsterpartier. Utgång till den härliga balkongen där plats finns för utemöbler och växter. Härifrån kan ni njuta av både solen och den mysiga småstadsatmosfären utanför. Lägenheten har två rymliga sovrum, båda med insynsskyddat läge, trevlig utsikt och goda förvaringsmöjligheter i de charmiga originalgarderoberna

Välkomna till en av Årstas absolut bästa adresser med ett optimalt läge intill Årsta torg med dess utbud av restauranger och butiker direkt utanför dörren.

Här erbjuds en charmig trea med direkt närhet till kommunikationer, service och natur. När ni kliver in i lägenheten möts ni av en ljus och inbjudande entré som leder er vidare in i bostadens alla rum. Snyggt kök i vitt med goda arbetsytor samt naturlig matsalsdel för 4–6 personer invid fönster. Social och öppen planlösning mot vardagsrummet som är luftigt och ljust tack vare stora fönsterpartier. Utgång till den härliga balkongen där plats finns för utemöbler och växter. Härifrån kan ni njuta av både solen och den mysiga småstadsatmosfären utanför. Lägenheten har två rymliga sovrum, båda med insynsskyddat läge, trevlig utsikt och goda förvaringsmöjligheter i de charmiga originalgarderoberna. Fräscht, stambytt och helkaklat badrum med badkar.

Brf Svärdlången 7 är en stabil förening med god ekonomi. Alla medlemmar i föreningen har tillgång till den härliga och nyrenoverade takterrassen med milsvid utsikt som måste upplevas! Den ligger i huset på Skedviksvägen 1. Cykel- och barnvagnsförråd samt tvättstuga med moderna maskiner finns även i huset. Trevlig gemensam uteplats med grill och sittplats. Föreningen har dessutom en gemensamhetslokal, övernattningslägenhet och bastu.

Kommunikationerna är mycket goda. På Årstavägen går bussarna tätt och tvärbanan ligger endast några minuter bort vilken trafikerar Alvik, Liljeholmen, Globen, Gullmarsplans T-bana och Sickla. På ca 10 minuters promenad når du Årstabergs pendeltågsstation och på fina gång- och cykelvägar tar du dig till Årstavikens naturområde med vacker strandpromenad in mot Södermalm!

En mycket fin lägenhet med optimalt läge - Välkomna på visning!

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris Kontakta mäklare
Boarea 73 kvm
Antal rum 3 rum
Avgift
3 863 kr
Mäklare Årsta

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Dokument & information

Energideklaration
Årsredovisning 2021
Stadgar

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här