Skedviksvägen 1, 1tr

Årsta / Stockholm kommun
Kommande bostad
  • 3 Rum
  • 73 kvm
Anmäl intresse

Perfekt trea med solig balkong och närhet till kommunikationer!

Välkomna till en av Årstas absolut bästa adresser med ett optimalt läge intill Årsta torg med dess utbud av restauranger och butiker direkt utanför dörren.

Här erbjuds en charmig trea med direkt närhet till kommunikationer, service och natur. När ni kliver in i lägenheten möts ni av en ljus och inbjudande entré som leder er vidare in i bostadens alla rum. Snyggt kök i vitt med goda arbetsytor samt naturlig matsalsdel för 4–6 personer invid fönster. Social och öppen planlösning mot vardagsrummet som är luftigt och ljust tack vare stora fönsterpartier. Utgång till den härliga balkongen där plats finns för utemöbler och växter. Härifrån kan ni njuta av både solen och den mysiga småstadsatmosfären utanför. Lägenheten har två rymliga sovrum, båda med insynsskyddat läge, trevlig utsikt och goda förvaringsmöjligheter i de charmiga originalgarderoberna. Fräscht, stambytt och helkaklat badrum med badkar.

Brf Svärdlången 7 är en stabil förening med god ekonomi. Alla medlemmar i föreningen har tillgång till den härliga och nyrenoverade takterrassen med milsvid utsikt som måste upplevas! Den ligger i huset på Skedviksvägen 1. Cykel- och barnvagnsförråd samt tvättstuga med moderna maskiner finns även i huset. Trevlig gemensam uteplats med grill och sittplats. Föreningen har dessutom en gemensamhetslokal, övernattningslägenhet och bastu.

Kommunikationerna är mycket goda. På Årstavägen går bussarna tätt och tvärbanan ligger endast några minuter bort vilken trafikerar Alvik, Liljeholmen, Globen, Gullmarsplans T-bana och Sickla. På ca 10 minuters promenad når du Årstabergs pendeltågsstation och på fina gång- och cykelvägar tar du dig till Årstavikens naturområde med vacker strandpromenad in mot Södermalm!

En mycket fin lägenhet med optimalt läge - Välkomna på visning!

Monia Belgacem - Mäklare Årsta

STORLEK:

3 Rum

BOAREA:

73 kvm

Avgift:

3 863 kr

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering

Visning & kontakt

Notar erbjuder både digitala och privata visningar. Kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Ansvarig mäklare

Monia Belgacem

Monia Belgacem

08-580 80 794 · 0735-01 69 48


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning samt kunskapstest.

Kontakta mig Om mig

Bilder

Visa på karta

Vad är din bostad värd? Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här

Anmäl intresse

Fyll i formuläret för att registrera ditt intresse för Skedviksvägen 1, 1tr Årsta

HitCounter