Rindögatan 25, 3 tr

Gärdet / Östermalm / Stockholm kommun
Kommande bostad
  • 2 Rum
  • 37.2 kvm
Anmäl intresse

Balkong i väst & bevarade funkisdetaljer

Välkommen till en fantastisk funkislägenhet med bevarade detaljer så som fiskbensparkett i fint skick, vackert stengolv i hall, fönsterbräden i marmor samt stora fönster för bästa ljusinsläpp. Bostaden vetter i väst och på balkongen kan du avnjuta sol eftermiddag och kväll.

Hela lägenheten är i mycket fräscht skick och upplevs väldigt ljus tack vare det höga och fria läget. Köket är fint och här finns gott om förvaring bakom vita luckor. Det finns allt man kan tänkas behöva så som kyl & frys, ny gasspis med ugn samt fläkt med kolfilter. Utrymme för diskmaskin finns för den som önskar. De klassiska skjutdörrarna med glas avgränsar köket från matrummet som i de flesta fall nyttjas som sovrum.

Vardagsrummet är i bra storlek och här ryms både matplats och soffgrupp. Lägenhetens balkong i västläge har utgång från vardagsrummet och här kan du njuta av sol samt utsikt ned mot staden i söder. Läget är väldigt tyst och lugnt.

I den första hallen finns bra förvaring i inbyggd garderob och i bostadens stora innerhall finns garderobsvägg samt ytterligare en inbyggd garderob för bästa förvaring. Härifrån når du det stambytta och helkaklade badrummet med badkar.

För ytterligare förvaring disponerar nuvarande ägare ett vindsförråd.

Stabil förening med mycket god ekonomi och gemensamma utrymmen som cykelförråd, 2 tvättstugor, barnvagnsrum, grovsoprum och källar- samt vindsförråd. Föreningens medlemmar kan hyra en gästlägenhet för ca 300 kr/natt.

Här bor i du en av Gärdets bästa och mest populära föreningar. Läget är optimalt med hiss direkt ned till tunnelbanan ett stenkast bort samt även en bra ICA-butik. Buss 1 samt 54 hittar du på ca 5 min avstånd. Området är lugnt och stillsamt helt i funkisstil. På kort promenadavstånd ligger Tessinparken, Gärdesfälten och därefter Djurgården, samt hela norra Djurgården med Stora Skuggan, 4H gården, caféer mm. Det är nära till Karlaplan och dess galleria Fältöversten med fullt utbud av butiker och annan service. Vill du träna så finns SATS Gärdet, Friskis samt ett utegym på gångavstånd. Cykelavstånd till KTH, Stockholms Universitet samt Handelshögskolan.


Varmt välkommen på visning!

Emmy Thorén - Mäklare Gärdet / Östermalm / City

STORLEK:

2 Rum

BOAREA:

37.2 kvm

Avgift:

1 514 kr

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering

Planritning

Vad är din bostad värd? Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här

Anmäl intresse

Fyll i formuläret för att registrera ditt intresse för Rindögatan 25, 3 tr Gärdet / Östermalm

HitCounter