Salagatan 30, 7 tr

Underbar gaveltvåa hela 7 trappor upp med sydvästvänd balkong och milsvid utsikt!

Kommande försäljning Spånga - Solhem Stockholm kommun

Varmt välkomna till en av områdets absolut mest attraktiva tvåor belägen hela 7 trappor upp. Lägenheten ligger helt insynsskyddat högst uppe på gaveln på Salagatan 30 med fönster i två väderstreck och en slående milsvid utsikt över närområdet. Det här är också förmodligen den enda minitvåan i hela området som har ett gavelfönster och har därför utsikt mot söder, sydväst och väster. Från vardagsrummet kommer ni ut på den stora sydvästvända balkongen med ett helt fantastiskt solläge och från balkongen och gavelfönster kan ni se solen gå ned i horisonten. Balkongen är en av de största för lägenhetstypen i området. Alla lägenhetens fönster ligger antingen mot sydväst eller väster vilket ger ett fantastiskt ljusinsläpp och solljus året runt. Lägenhetens smarta planering med modernt kök och badrum samt ett rymligt sovrum för lägenhetstypen gör att lägenheten känns större än sina 43 kvm

Varmt välkomna till en av områdets absolut mest attraktiva tvåor belägen hela 7 trappor upp. Lägenheten ligger helt insynsskyddat högst uppe på gaveln på Salagatan 30 med fönster i två väderstreck och en slående milsvid utsikt över närområdet. Det här är också förmodligen den enda minitvåan i hela området som har ett gavelfönster och har därför utsikt mot söder, sydväst och väster. Från vardagsrummet kommer ni ut på den stora sydvästvända balkongen med ett helt fantastiskt solläge och från balkongen och gavelfönster kan ni se solen gå ned i horisonten. Balkongen är en av de största för lägenhetstypen i området. Alla lägenhetens fönster ligger antingen mot sydväst eller väster vilket ger ett fantastiskt ljusinsläpp och solljus året runt. Lägenhetens smarta planering med modernt kök och badrum samt ett rymligt sovrum för lägenhetstypen gör att lägenheten känns större än sina 43 kvm. I anslutning till hallen finns dessutom en rymlig klädkammare.

Föreningen är en av de mest populära och husen uppfördes så sent som 2008. Eftersom det här är den sist byggda etappen i området är alla materialval av hög klass. Gården är mycket välskött året runt med trivsam grönska och välkrattade gångar. I gårdshuset ligger den välutrustade tvättstugan och föreningens övernattningslägenhet. I avgiften ingår 100 Mbit bredband och kabel-TV med 20 kanaler och föreningen har hela 59 parkeringsplatser och 34 carportplatser.

Läget är mycket bra med ett lagom promenadavstånd till Spånga Torg med alla sina mysiga småbutiker och restauranger. Favoriter bland dessa kan nämnas Spånga konditori med den tidigare årets bagare-vinnaren Gabriel Di Grado, Dennis kött och Åsas fisk. Här finns också den populära puben Caledonian Inn, välsorterade matbutiker, frisör, Pressbyrå m.m. Kommunikationerna är mycket bra med pendeltåget som tar dig in till Odenplan på endast 10 minuter och T-Centralen på 13 minuter och flertalet busslinjer mot Brommaplan, Kista, Sundbyberg m.m. I närområdet finns flera populära grundskolor som Solhemsskolan, Solhemsängens skola, Kunskapsskolan, Spånga gymnasium och flera förskolor. För barnen och idrottsintresserade vuxna finns det bra möjligheter att utöva sin idrott. Stora Spånga IP har flera fullstora fotbollsplaner, ishall, inomhushall, utegym och löpbanor på vilka man ordnar skidspår på vintern. Mitt bland villabebyggelsen ligger den fina gräsplanen Gläntan. På ett kort promenadavstånd från lägenheten finns både Puls och Träning och Fitness24seven.

Välkomna!

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris Kontakta mäklare
Boarea 43 kvm
Antal rum 2 rum
Avgift
3 124 kr
Mäklare Bromma

Extra kontaktperson

Nella Karlsson

0709-99 79 09 nella.karlsson@notar.se

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Planlösning

Dokument & information

Stadgar_ 201706 Solrosen 1
Energideklaration Solrosen 1, 2022
Årsredovisning 2023

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här