Drakengatan 7

Tre rum och kök, högt upp i huset med smakfulla tillval!

Såld 2022-07-08 Barkarbystaden Järfälla kommun

Välkommen till denna ljusa och påkostade 3:a med stor balkong. Bostaden präglas av stilrena och påkostade materialtillval. Öppen planlösning mellan det moderna köket och vardagsrummet. Fullutrustat kök med integrerade vitvaror av högsta kvalitet som tilltalar den mest kräsna. Här har designen mött planeringen i en perfekt kombination. Köket karaktäriseras av mörka skåpluckor och en snygg bänkskiva. Rymligt vardagsrum med stora fönsterpartier som ger maximalt ljusinflöde.

Välkommen till denna ljusa och påkostade 3:a med stor balkong. Bostaden präglas av stilrena och påkostade materialtillval. Öppen planlösning mellan det moderna köket och vardagsrummet. Fullutrustat kök med integrerade vitvaror av högsta kvalitet som tilltalar den mest kräsna. Här har designen mött planeringen i en perfekt kombination. Köket karaktäriseras av mörka skåpluckor och en snygg bänkskiva. Rymligt vardagsrum med stora fönsterpartier som ger maximalt ljusinflöde. Här finns det plats för allt ett vardagsrum behöver och inte minst goda sociala utrymmen för umgänge. Stort lyxigt badrum med möjlighet för tvätt och tork. Vägg mot dusch i marmor. Till lägenheten hör en garageplats, garaget ligger i huset bredvid!

OMRÅDET
Här finns det bästa av två världar - puls och shopping eller lugn och natur - du väljer! Föreningen är belägen i ett lugnt och barnvänligt område i populära Barkarbystaden. Föreningen har en fantastisk innergård med många olika aktivitetsytor, bänkar och gräsytor. Bor du här har du också nära till naturen med fina promenadstråk i naturreservatet kring Säbysjön. Du finner flera bra förskolor i området och bara några minuter bort Ålstaskolan. I området finns även Herrestaskolan. Skolan erbjuder lokaler för sport och kultur som står öppna för barn, vuxna och föreningar under kvällstid. All natur som omger området hör till Järvafältets naturreservat med bad - och grillmöjligheter samt skidspår. Dess rikedom på bär och svamp gör det särskilt attraktivt under sensommar och höst. I naturreservatsområdet ligger också Säbysjön som är en bra plats för fågelskådning med Säby gård samt ridstall och café. Det här kommer att förbli en lugn punkt i det nya som växer fram. Promenadavstånd till ridhuset Säbygård och motionsslingorna.
Barkarbystaden är ett av de största utbyggnadsområdena i Stockholmsområdet just nu. Under en tioårsperiod växer en helt ny stadsdel fram med ca 14 000 nya bostäder och 10 000 nya arbetsplatser. Barkarbystaden är en spännande stadsdel där boende, handel och utbildning samsas och där närheten till naturen och de kulturhistoriska miljöerna tas till vara.

Barkarbystaden är västra Stockholms nya knutpunkt. Det innebär att både fjärrtåg och pendeltåg stannar i området och tunnelbana planeras stå färdig 2026. Hela Järfälla har redan idag mycket bra kommunikationer till Stockholm och kommunen har utsetts till "bästa pendlarkommun" av DN. Det ska vara lätt att åka kollektivt i Barkarbystaden. Trafikverket bygger just nu ut Mälarbanan så att det inom kort kan köra dubbelt så många tåg på sträckan Tomteboda-Kallhäll. I samband med utbyggnaden har Barkarby fått en ny pendeltågstation som ligger närmare Barkarbystaden.

I Barkarbystaden kan du njuta av att ha alla bekvämligheter precis runt hörnet. Här finns restauranger, caféer, friskvårdsanläggningar, gym och en Ica maxi-butik som alla är redo att ta hand om dig och dina behov. Du bor granne med en av Sveriges största handelsplatser med över 80 välkända butiker, varuhus och stormarknader samtodigt som du får känslan av att vara ute på landet.

Du som flyttar till Barkarbystaden eller jobbar i området kan redan nu njuta av att ha alla bekvämligheter precis runt hörnet. Här finns restauranger, caféer, friskvårdsanläggningar och en Ica maxi-butik som alla är redo att ta hand om dig och dina behov. Flottiljens köpkvarter öppnades i maj 2014. I november samma år utökades utbudet av butiker ytterligare i Barkarbystaden med öppnandet av Barkarby gate. I Barkarbystaden bor du granne med ett av Sveriges största handelsplatser med bland annat Ikea och över 80 välkända butiker, varuhus och stormarknader.

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Slutpris 3 450 000 kr
Pris / kvm 44 231 kr
Boarea 78 kvm
Antal rum 3 rum
Avgift
4 734 kr
Notar Solna

Extra kontaktperson

Nella Karlsson

08-470 33 50 nella.karlsson@notar.se

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Planlösning

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här