Drakengatan 7

Tre rum och kök, högt upp i huset med smakfulla tillval!

Kommande försäljning Järfälla Barkarbystaden Järfälla kommun

Välkommen till denna ljusa och påkostade 3:a med stor balkong. Bostaden präglas av stilrena och påkostade materialtillval. Öppen planlösning mellan det moderna köket och vardagsrummet. Fullutrustat kök med integrerade vitvaror av högsta kvalitet som tilltalar den mest kräsna. Här har designen mött planeringen i en perfekt kombination. Köket karaktäriseras av mörka skåpluckor och en snygg bänkskiva. Rymligt vardagsrum med stora fönsterpartier som ger maximalt ljusinflöde.

Här finns det plats för allt ett vardagsrum behöver och inte minst goda sociala utrymmen för umgänge. Stort lyxigt badrum med möjlighet för tvätt och tork. Vägg mot dusch i marmor. Till lägenheten hör en garageplats, garaget ligger i huset bredvid!

Om några år kommer Barkarby bli västra Stockholms nya knutpunkt. Det innebär att både tunnelbana och pendeltåg stannar i området. Barkarbystaden får nämligen en egen tunnelbana om några år. Den blå linjen från Akalla förlängs med två stationer - Barkarbystaden och Barkarby station/Stockholm Väst.

Du som flyttar till Barkarbystaden eller jobbar i området kan redan nu njuta av att ha alla bekvämligheter precis runt hörnet. Här finns restauranger, caféer, friskvårdsanläggningar och en Ica maxi-butik som alla är redo att ta hand om dig och dina behov. Flottiljens köpkvarter öppnades i maj 2014. I november samma år utökades utbudet av butiker ytterligare i Barkarbystaden med öppnandet av Barkarby gate. I Barkarbystaden bor du granne med ett av Sveriges största handelsplatser med bland annat Ikea och över 80 välkända butiker, varuhus och stormarknader.

Närhet till Västra Järvafältets grönskande naturreservat med bad - och grillmöjligheter samt skidspår. Dess rikedom på bär och svamp gör det särskilt attraktivt under sensommar och höst. I naturreservatsområdet ligger också Säbysjön som är en bra plats för fågelskådning med Säby gård samt ridstall och café.

Pris Ej angivet
Boarea 78 kvm
Antal rum 3 rum
Avgift 4 379 kr
Notarlånet i samarbete med Lånekoll
Mäklare Solna

Extra kontaktperson

Michaela Gustafsson

08-470 33 50 michaela.gustafsson@notar.se

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Planlösning

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här