Gamla enköpingsvägen 152

Sundbyberg/Ursvik / Sundbyberg kommun
Kommande bostad
  • 1 Rum
  • 34.5 kvm
Anmäl intresse

Toppmodern bostad med fritt läge!

Välkommen till denna bostad med stilena och väl genomtänka materialval. Bostaden är nyprudcerad och erbjuder alla bekvämligheter man kan önska sig samt moderna och eleganta materialval. Lägenheten har en optimal planlösning med rymligt och stort kök samt avskärmad del för sängen, generöst badrum samt bra förvaring. Badrummet är bekvämt och stilrent med tvättmaskin/torktumlare. Öppen planlösning ger en naturlig plats för familj och vänner att umgås. Stor balkong i högt, fritt läge!

Ursvik är ett expansivt område i ständig utveckling. Kommunikationsmöjligheterna är goda med buss 504 som går precis utanför till både Sundbybergs centrum, Rissne och Hallonbergen (T-bana). Ifrån Sundbybergs centrum kan man även välja att ta tunnelbana, pendeltåg, tvärbana och ett flertal bussar.

En bit bort ifrån huset ligger Ursviks motionsområde med härliga löp- och promenadgångar i anknytning till natur. Skogarna kring denna vackra del av Sundbyberg erbjuder både grill- och picknickplatser, fotbollsplan och lekplatser. I närheten av bostaden finns Arigato sushi, restaurang Mateos, Ursviks kök och bar, mini-livs och ett gym, Puls & Träning. På andra sidan Enköpingsvägen ligger Willys, Hornbach och Coop. Ursvik är ett lugnt och barnvänligt område. Placeringen mellan E18 och E4 gör att det är lätt att ta sig överallt.

Välkomna på visning!

Linda Rosén - Mäklare Sundbyberg

STORLEK:

1 Rum

BOAREA:

34.5 kvm

Avgift:

2 363 kr

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering

Visning & kontakt

Ansvarig mäklare

Linda Rosén

Linda Rosén

0708-67 70 26


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Planritning

Vad är din bostad värd? Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här

Anmäl intresse

Fyll i formuläret för att registrera ditt intresse för Gamla enköpingsvägen 152 Sundbyberg/Ursvik

HitCounter