Skattungsvägen 12, 1tr

Kommande försäljning Årsta Stockholm kommun

Vill ni bo nära kommunikationer och innerstadens puls, men samtidigt ha naturen utanför knuten?

Tvåan på Skattungsvägen 12 erbjuder ett hem som präglas av vackra ytskikt, luftiga ytor och fina detaljer där närmaste granne är vackra Storängsparken. Ni välkomnas av en luftig hall med gott om förvaringsutrymme bakom garderober i original. Vidare finner ni ett generöst, lättmöblerat vardagsrum med vackert burspråk där plats finns för både TV - och soffdel samt annan trivselmöblering om så önskas. Köket är välplanerat och bjuder på gott om förvaringsyta bakom luckor i vitt och arbetyta på bänkskiva i massivt trä. Full maskinell utrustning, plats för större matbord och fullstor diskmaskin finns för extra bekvämlighet. Generöst sovrum i lugnt, lummigt läge där plats finns för både dubbelsäng och annan möblering. Förvaring finns det gott om i klädkammare

Vill ni bo nära kommunikationer och innerstadens puls, men samtidigt ha naturen utanför knuten?

Tvåan på Skattungsvägen 12 erbjuder ett hem som präglas av vackra ytskikt, luftiga ytor och fina detaljer där närmaste granne är vackra Storängsparken. Ni välkomnas av en luftig hall med gott om förvaringsutrymme bakom garderober i original. Vidare finner ni ett generöst, lättmöblerat vardagsrum med vackert burspråk där plats finns för både TV - och soffdel samt annan trivselmöblering om så önskas. Köket är välplanerat och bjuder på gott om förvaringsyta bakom luckor i vitt och arbetyta på bänkskiva i massivt trä. Full maskinell utrustning, plats för större matbord och fullstor diskmaskin finns för extra bekvämlighet. Generöst sovrum i lugnt, lummigt läge där plats finns för både dubbelsäng och annan möblering. Förvaring finns det gott om i klädkammare. Nyrenoverat badrum i snyggt utförande, där klinker i grå ton byter av snyggt mot klinker i vitt. Här finns bekvämligheter som handdukstork, golvvärme, vädringsfönster och gott om förvaring.

Till lägenheten hör ett rymligt källarförråd. Här finns även möjlighet att förvara cykeln och tvättstuga på bekvämt avstånd.

Vackert läge invid stora grönområden och vacker promenad längst Årstaviken och Årstaskogens naturreservat. Storängsparken som ligger någon minut bort blir under varmare årstider en oas för Årstabor där man både kan sola, grilla och umgås. Behöver du snabbt fylla på kylskåpet, ligger Coop endast ett stenkast bort


Vid Årsta torg och dess charmiga centrum finns gott om butiker och service, såväl som mysiga restauranger, gym, caféer, biograf m.m. För den mer shoppingsugna är det nära till både liljeholmens galleria och Globens shoppingcenter.

Direkt närhet till Årstabergs stations utomordentliga kommunikationer med buss, tvärbana och pendeltåg. Med pendeltåget är det cirka 7 minuter in till Stockholm central och endast en station till Södermalm. Tvärbana som ligger endast någon minut bort tar dig till Liljeholmen på cirka 5 minuter som även når Gullmarsplan på cirka 9 minuter. Nya Citybanan kommer att går från Årstaberg direkt in till Odenplan. Med bil tar du dig enkelt ut på de stora trafiklederna via Södra länken.

Varmt välkomna på visning!

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris 2 995 000 kr 53 482 kr/kvm
Boarea 56 kvm
Antal rum 2 rum
Avgift
4 105 kr
Mäklare Årsta

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Planlösning

Dokument & information

Stadgar
Energideklaration
Årsredovisning 2017
Energideklaration
Stadgar
Årsredovisning 2021

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här