Ljusstöparbacken 5A, Vån 3/3

Gröndal / Stockholm kommun
Kommande bostad
  • 2 Rum
  • 45 kvm
Anmäl intresse

2:a med stort kök och fantastisk utsikt!

Välkommen till Ljusstöparbacken 5A!
Här bor man i en högt belägen lägenhet med stora fönsterpartier som egentligen är en 1rok som man gjort om till 2rok. Stort kök med plats för matbord där man kan sitta och njuta av frukosten till morgonsolen och den fantastiska vyn över Gröndal , Liljeholmen, Reimersholme och Hornstull. Vardagsrummet som man då delat av för att få ett sovrum präglas av fina ytskikt och ljust parkettgolv. Möjlighet för större möblemang finns och vill man så går det att öppna upp mot sovrum. Från den stora hallen med plats för möblering når man direkt vardagsrummet, köket samt badrummet där man får plats med badkar, kommod, toalett och tvättmaskin. I hallen finns även en mindre klädkammare för extra förvaring.

Här bor man i en av de största föreningarna i hela Gröndal med över 300 lägenheter och har en otroligt låg belåning om ca 2 578kr/kvm. Tack vare den låga belåningen kan man därför erbjuda förmånliga avgifter. Föreningen äger marken och har ett flertal lokaler som genom uthyrning ger föreningen ca 750 000kr/år.

I området finns allt du kan tänka dig. Bara runt husknuten finns det flera promenadstråk och badplatser i både Mälaren och Trekanten där du även kan åka skridskor på vintern. Här finns flera förskolor och skolor som Gröndalsgården, Sjöbjörnen, Gröndalsskolan, Entréskolan samt vackra grönområden. I Gröndals centrum bara någon minut bort går tvärbanan som tar dig till bl.a. Sickla, Liljeholmen och Solna. Där finns mataffär, populära Lundbergs konditori, apotek, bibliotek samt Gröndal sushi och kök. Här finns även sannadalsparken med klätterställning, gungor, sandlåda m.m. På bara 10 minuters promenad genom vacker gångväg längst Trekanten når du Liljeholmens T-bana och busstation och Liljeholmstorget med 4 mataffärer samt galleria med ca 90 butiker, restauranger m.m. En mysig promenad bort ligger härliga Winterviken med restaurang, uteservering och park. För den idrottsintresserade finns det gott med anläggningar som Liljeholmshallarna, Gröndals fotbollsplan med konstgräs och Wintervikens sporthall och fotbollsplan.

Henric Wickholm Pernäng - Mäklare Liljeholmen

STORLEK:

2 Rum

BOAREA:

45 kvm

Avgift:

2 328 kr

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering

Visning & kontakt

Notar erbjuder både digitala och privata visningar. Kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Ansvarig mäklare

Henric Wickholm Pernäng

Henric Wickholm Pernäng

0708-99 27 63


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning samt kunskapstest.

Kontakta mig Om mig

Bilder

Planritning

Visa på karta

Vad är din bostad värd? Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här

Anmäl intresse

Fyll i formuläret för att registrera ditt intresse för Ljusstöparbacken 5A, Vån 3/3 Gröndal

HitCounter