Smedsbacksgatan 3B, 5 tr

Gärdet / Östermalm / Stockholm kommun
Kommande bostad
  • 1.5 Rum
  • 38 kvm
Anmäl intresse

Högt läge - Balkong i väst - Minitvåa

Välkommen till en fantastisk funkislägenhet i mycket fint skick och med bevarade detaljer så som platsbyggt funkiskök i original, vackra trägolv och stora fönster för bästa ljusinsläpp.
Bostaden vetter mot husets baksida i väst och här har du utsikt över den lummiga parken som ligger mellan Furusundsgatan och Smedsbacksgatan. På balkongen kan du avnjuta eftermiddagssol och om inte det räcker kan du gå några trappor upp till föreningens gemensamma takterrass för umgänge med en slående utsikt.

Hela lägenheten är i mycket fräscht skick och upplevs väldigt ljus tack vare det höga läget samt funktionalismens stora fönster.
Köket har kvar platsbyggda stommar i original och dessa är renoverade och målade i vitt. Det finns allt man kan tänkas behöva så som gott om förvaring, diskmaskin, kyl & frys, spishäll samt fläktkåpa med kolfilter. De vackra skjutdörrarna med glas avgränsar köket från matrummet som i de flesta fall nyttjas som sovrum.

I hallen finns bra förvaring i inbyggda garderober och härifrån når du lägenhetens badrum som är stambytt och helkaklat i ljusa färger.

Vardagsrummet är i bra storlek och här ryms både matplats samt soffgrupp. Lägenhetens balkong i västläge har utgång från vardagsrummet och sommartid blir det som ett hav av grönska utanför. Läget är väldigt tyst och lugnt.

För ytterligare förvaring disponerar nuvarande ägare ett vindsförråd.Här bor i du en av Gärdets bästa och mest populära föreningar, det finns två hissar i huset, nyrenoverad takterrass samt en stor och blommande trädgård med utemöbler. Läget är optimalt med hiss direkt ned till tunnelbanan precis utanför huset samt även en bra ICA-butik i huset bredvid. Smedsbacksgatan är en återvändsgata och har minimalt med störande trafik. Buss 1 samt 54 hittar du på ca 5 min avstånd. Området är lugnt och stillsamt helt i funkisstil.


På promenadavstånd ligger Tessinparken, Gärdesfälten och därefter Djurgården, samt hela norra Djurgården med Stora Skuggan, 4H gården, caféer mm. Det är nära till Karlaplan och dess galleria Fältöversten med fullt utbud av butiker och annan service.
Vill du träna så finns SATS Gärdet, Friskis samt ett utomhusgym på gångavstånd.


Varmt välkommen på visning!

STORLEK:

1.5 Rum

BOAREA:

38 kvm

Avgift:

2 302 kr

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering

Planritning

Vad är din bostad värd? Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här

Anmäl intresse

Fyll i formuläret för att registrera ditt intresse för Smedsbacksgatan 3B, 5 tr Gärdet / Östermalm

HitCounter