Ringvägen 62, -1tr

Ringvägen 62, -1tr

Södermalm / Stockholm kommun
7 850 000 kr
  • 5 rum
  • 138 kvm
Anmäl intresse

Trivsam etagelägenhet med stor balkong i söder - Barnvänligt!

Med närhet till Årstaviken ligger denna mycket trivsamma etagelägenhet med gavelläge, terrass i söder och spännande planlösning.

Lägenheten erbjuder ett entréplan med en härlig sällskapsdel bestående av vardagsrum och ett topprenoverat kök (2016) i öppen lösning, två bra sovrum, ett helkaklat badrum med dusch samt en rymlig hall. En elegant trappa med närmare fem meters takhöjd leder upp till övervåningen där ni finner ett tredje sovrum samt ett stort sällskapsrum (som kan nyttjas som ett fjärde sovrum om behov finns). Även på övervåningen finns ett helkaklat badrum, detta med badkar. Lägenhetens stora balkong ligger i soligt söderläge och är en given samlingspunkt under sommarmånaderna, här finns plats för såväl sittgrupp som växter och solstolar!

Läget är en fullkomlig dröm för barnfamiljen. I anslutning till huset finns lekplats och fina gräsytor, Eriksdalsskolan med årskurs F-9 ligger på en minuts promenad. Et stenkast bort ligger även Eriksdalshallen med aktiviteter såsom gymnastik, badminton, innebandy, handboll och bordtennis.

Strax nedanför huset ligger Årstaviken med suveräna promenad- och motionsstråk, badbryggor, båtklubbar och flera populära restauranger för ljumma sommarkvällar. Ett par minuters promenad österut ligger Eriksdalsbadet med både inom- och utomhusbad samt simskola och äventyrsbad. Några minuter västerut väntar Tantolunden med härliga gräsytor och populär badplats. En ytterligare favorit för barnen är Rosenlundspaken och Skånegläntan med parklek och öppen förskola.

Rakt över gatan från lägenheten ligger en välsorterad ICA-butik och på några få minuters promenad finns ett komplett utbud av butiker och bekvämligheter i Ringens köpcentrum.

Även kommunikationerna är svårslagna med en uppsjö av busslinjer i direkt närhet (bl a stamlinje 3 och 4). Närmsta T-bana är Skanstull (3- 4 minuters promenad) och Södra Station nås till fots på mindre än 10 minuter.

Kontakta mäklare för visning!

Henrik Rundgren - Mäklare Nacka

Storlek:

5 rum

Boarea:

138 kvm

Avgift:

7 613 kr

Visning:

Söndag 4/3 Kl. 14:00-14:30

Pris:

(56 884 kr/kvm) 7 850 000 kr

Aktuellt bud:

7 850 000 kr (56 884 kr/kvm)

Ska du köpa bostad och behöver sälja?

BOKA KOSTNADSFRI VÄRDERING

Visning & Kontakt

Bilder

Planritning

Vad är din bostad värd? Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering.

BOKA HÄR

Anmäl intresse

Fyll i formuläret för att registrera ditt intresse för Ringvägen 62, -1tr, Södermalm.

HitCounter