Jobbat sedan 2011 - 100% fokus på varje enskild affär!

Jag har jobbat som mäklare sedan 2011 och mitt fokus på kundnöjdhet samt höga slutpriser gör att jag har många återkommande kunder samt rekommendationer. Som boende i det område jag är verksam i har jag bra lokalkännedom, kundregister samt ett stort engagemang, jag vill slå prisrekord vid varje enskild försäljning och med mitt driv och erfarenhet ger jag mig inte förrän du är 100% nöjd! Jag ser helt enkelt till att det blir ditt livs bästa affär!

Kontakta mig så berättar jag mer! 

Med vänlig hälsning

Linda Rosén 

Säljarnas ord:

”Jag var intresserad av någon med dokumenerad lokal kännedom. Efter det inledande mötet kändes det helt rätt. Det känns som en arbetsseger för Linda. ”
- Erik

”Linda har hela tiden varit positiv och har glatt svarat på våra frågor. Hon har gjort ett seriöst intryck.”
- Gudrun & Ulf

”Fick ett väldigt bra intryck av Lindas dedikerade stil och entusiasm. Linda följer konsekvent upp lösa trådar och driver hela tiden processen framåt vilket jag har uppskattat väldigt mycket. Som säljare har det varit en oerhörd trygghet att helt kunna släppa allt i hennes händer. Linda har dessutom varit extremt tillgänglig och flexibel genom hela säljprocessen. Med dessa ord vill jag ge henne mina varmaste rekommendationer!”
- Per

” Linda var helt fantastisk. Positiv, professionell, tillgänglig, förklarade bra, ihärdig och gav aldrig upp. Toppenmäklare! Jag rekommenderar henne till alla jag känner - utan tvekan.”
- Lisa

”Är otroligt nöjd med allt! En eloge till Linda som är ett proffs ut i fingerspetsarna. Linda har kontinuerligt hört av sig under hela processen vilket har medfört trygghet.”
- Andreja

”Målinriktad och väldigt ambitiös! Linda ser till så att hennes starka vilja går igenom och hon lyckas alltid!!”
- Yasaman

”Allt. Vid tillfället Linda klev in hade vi precis 'kickat' tidigare mäklare från en annan firma pga av dennes slarv och inkompetens. Linda klev in och tog tag i affären på ett sätt som utmärker en riktig mäklare med en passion och ett driv som var imponerande och en välkommen förändring. Linda är både väldigt trevlig som person och väldigt målfokuserad i ett uppdrag som skedde under svåra marknadsförutsättningar.”
- Andreas

”En genuin,engagerad och fantastisk människa och mäklare. ”
- Sherwan & Dunia

”Linda är grym. Alltid full med energi och mycket tillmötesgående. Vi är sjukt nöjda !!!”
- Andreas & Angelica

”Trevlig, charmig, professionell & levererade enligt överenskommelse!”
- Pedram

Mina pågående försäljningar