10 års erfarenhet!

Säljarnas ord:

”Jag var intresserad av någon med dokumenterad lokal kännedom. Efter det inledande mötet kändes det helt rätt. Det känns som en arbetsseger för Linda. ”
- Avestagatan 16

”Linda har hela tiden varit positiv och har glatt svarat på våra frågor. Hon har gjort ett seriöst intryck.”
- Astrakangatan 206

”Fick ett väldigt bra intryck av Lindas dedikerade stil och entusiasm. Linda följer konsekvent upp lösa trådar och driver hela tiden processen framåt vilket jag har uppskattat väldigt mycket. Som säljare har det varit en oerhörd trygghet att helt kunna släppa allt i hennes händer. Linda har dessutom varit extremt tillgänglig och flexibel genom hela säljprocessen. Med dessa ord vill jag ge henne mina varmaste rekommendationer!”
- Söderberga allé 62

” Linda var helt fantastisk. Positiv, professionell, tillgänglig, förklarade bra, ihärdig och gav aldrig upp. Toppenmäklare! Jag rekommenderar henne till alla jag känner - utan tvekan.”
- Synålsvägen 7

”Är otroligt nöjd med allt! En eloge till Linda som är ett proffs ut i fingerspetsarna. Linda har kontinuerligt hört av sig under hela processen vilket har medfört trygghet.”
- Bennebolsgatan 22

”Målinriktad och väldigt ambitiös! Linda ser till så att hennes starka vilja går igenom och hon lyckas alltid!!”
- Sorögatan 77

”Vid tillfället Linda klev in hade vi precis 'kickat' tidigare mäklare från en annan firma pga av dennes slarv och inkompetens. Linda klev in och tog tag i affären på ett sätt som utmärker en riktig mäklare med en passion och ett driv som var imponerande och en välkommen förändring. Linda är både väldigt trevlig som person och väldigt målfokuserad i ett uppdrag som skedde under svåra marknadsförutsättningar.”
- Skördegatan 4

”En genuin,engagerad och fantastisk människa och mäklare. ”
- Gamla enköpingsvägen 176

”Linda är grym. Alltid full med energi och mycket tillmötesgående. Vi är sjukt nöjda !!!”
- Ljusdalsgatan 30

”Trevlig, charmig, professionell & levererade enligt överenskommelse!”
- Oxenstiernas allé 10

”Linda var superkompentent när det gällde försäljningen och alla hennes råd angående förberedelser och under budgivningen stämde med slutresultatet. ”
- Trädgårdsgatan 5

”Linda hade stor lokalkännedom och lotsade oss bra i den osäkra marknad som är nu.”
- Oxenstiernas allé 22

”Vi kommer att sprida fram mäklarens professionella arbetsförmåga samt tipsa om Linda Rosen som mäklare. ”
- Stallgatan 22

”En mäklares insats sammanfattas ju i stort sett alltid av hur slutpriset blir. Under den rådande svaga marknaden så lyckades Linda ändå pressa upp budgivning till en acceptabel nivå så jag kunde sälja. Är mycket nöjd med hennes jobb och insats. Väldigt målmedveten och kompetent.”
- Oxenstiernas allé 23

”Linda utstrålar inte bara förtroende, lokalkännedom och engagemang utan levererar också. Alla steg görs som det ska, fotograferingen görs av en duktig och engagerad fotograf, Linda ringer och berättar om alla detaljer, man känner sig trygg under hela processen.”
- Brotorpsvägen 2

”Linda är väldigt driven och gav 110% för att sälja lägenheten till bästa pris, inte minst under budgivningen!”
- Lövgatan 62

”Vi var jättenöjd med Linda! Hon var superenkel att samarbete med och var mycket flexibel i att träffas. Fotografen som Linda anlitade tog jättefina bilder som vi var väldigt nöjda med. Linda ”
- Krukmakargatan 31

”Linda is so helpful and well prepared that the whole process is unbelievable easy for us. Thanks for her help so that we can close the deal so soon.”
- Forskningsringen 88

”Väldigt kunnig och en god lokal kännedom. Höll alltid en uppdaterad och försökte få det bästa priset till säljaren. Rekommenderas starkt ”
- Gamla enköpingsvägen 162

”Jag är jätte nöjd med valet av mäklare jag gjorde. Rekommenderar Linda starkt. ”
- Tritonvägen 4

”Linda is such a professional and nice person and willing to try her best to help us. We really appreciate and thankful to everything she has done during the process. Without her hard work I cannot imagine any possibility that we finished the whole process so efficiently. ”
- Oxenstiernas allé 35

”Professionell mäklare som gör det lilla extra för försäljningen! Extremt nöjd ! ”
- Kronobergsgatan 20

”Jag är väldigt nöjd med Linda. Hon var väldigt lyhörd och förstående vilket jag som kund uppskattade. Energisk och lät mig bestämma tempot i försäljningen vilket gjorde mig trygg. Rekommenderar Linda starkt! ”
- Hamngatan 22A

”Linda är helt klart den bästa mäklaren. Hon har en otroligt fin personlighet och samtidigt håller hon det hon lovar. Trodde aldrig vi skulle lyckas sälja så snabbt som vi gjorde och jag är mer än nöjd! Linda är någon man kan lita på då hon alltid vill ens bästa. Jag kommer att rekommendera henne till familj och vänner och händer det att jag behöver sälja igen i framtiden så blir det Linda jag kommer kontakta. Är otroligt tacksam. ”
- Ursviks allé 21

”Linda är en trevlig och engagerad mäklare med fingertoppskänsla som inger professionalism och lokalkännedom. Under säljförloppet så var vi alltid underrättade och kände tillit till henne som person och kunskap inom sitt ämbete. Rekommenderar Linda till andra som ska sälja sin bostad - vi ger henne 5/5!”
- Skördegatan 4

”Från första kontakt med mäklare/Linda till försäljning av objekt har Linda varit entusiastisk och haft klara besked om stegen till kontrakt skrivning. Hela processen tog bara 3 veckor. ”
- Gamla Enköpingsvägen 121

”Super nöjd, hela processen var smidig och Lindas expertis kring marknaden och förhandlings förmåga är av absolut högsta klass! Om man letar efter en topp mäklare, så är valet enkelt = Linda Rosén! ”
- Ursviks allé 47

”Linda är en en superproffesionell mäklare! Hon är kunnig, stöttande, glad, trevlig, positiv, förstående och full av energi! Jag kan verkligen varmt rekommendera henne!”
- Forskningsringen 55

”Linda, vilken fantastisk mäklare och säljare. Otroligt entusiastisk och framförallt bra på sitt jobb. Inom en vecka hade hon lyckats få lägenheten såld till ett helt otroligt pris. Jag är så nöjd att vi valde just henne som vår mäklare.”
- Stallgatan 22

”Linda är en en superproffesionell mäklare. Hon är skicklig, intuitiv, kunnig, och otrolig effektiv att handha affärer. Jag kan varmt rekommendera henne. Linda is certainly very knowledgeable in her field. She is smart, intuitive, experienced and incredibly effective along the process. I can definitely recommend her. ”
- Stallgatan 17

” Linda är en säljare i världsklass, hade försökt sälja min lägenhet i månader utan att få rätt pris, med Linda som mäklare lyckades hon få den såld till rätt pris på bara någon vecka!”
- Ursviks allé 21