8 års erfarenhet! 100% fokus på varje enskild affär!

Säljarnas ord:

”Jag var intresserad av någon med dokumenterad lokal kännedom. Efter det inledande mötet kändes det helt rätt. Det känns som en arbetsseger för Linda. ”
- Erik

”Linda har hela tiden varit positiv och har glatt svarat på våra frågor. Hon har gjort ett seriöst intryck.”
- Gudrun & Ulf

”Fick ett väldigt bra intryck av Lindas dedikerade stil och entusiasm. Linda följer konsekvent upp lösa trådar och driver hela tiden processen framåt vilket jag har uppskattat väldigt mycket. Som säljare har det varit en oerhörd trygghet att helt kunna släppa allt i hennes händer. Linda har dessutom varit extremt tillgänglig och flexibel genom hela säljprocessen. Med dessa ord vill jag ge henne mina varmaste rekommendationer!”
- Per

” Linda var helt fantastisk. Positiv, professionell, tillgänglig, förklarade bra, ihärdig och gav aldrig upp. Toppenmäklare! Jag rekommenderar henne till alla jag känner - utan tvekan.”
- Lisa

”Är otroligt nöjd med allt! En eloge till Linda som är ett proffs ut i fingerspetsarna. Linda har kontinuerligt hört av sig under hela processen vilket har medfört trygghet.”
- Andreja

”Målinriktad och väldigt ambitiös! Linda ser till så att hennes starka vilja går igenom och hon lyckas alltid!!”
- Yasaman

”Allt. Vid tillfället Linda klev in hade vi precis 'kickat' tidigare mäklare från en annan firma pga av dennes slarv och inkompetens. Linda klev in och tog tag i affären på ett sätt som utmärker en riktig mäklare med en passion och ett driv som var imponerande och en välkommen förändring. Linda är både väldigt trevlig som person och väldigt målfokuserad i ett uppdrag som skedde under svåra marknadsförutsättningar.”
- Andreas

”En genuin,engagerad och fantastisk människa och mäklare. ”
- Sherwan & Dunia

”Linda är grym. Alltid full med energi och mycket tillmötesgående. Vi är sjukt nöjda !!!”
- Andreas & Angelica

”Trevlig, charmig, professionell & levererade enligt överenskommelse!”
- Pedram

”Linda var superkompentent när det gällde försäljningen och alla hennes råd angående förberedelser och under budgivningen stämde med slutresultatet. ”
- Max

”Vi var jättenöjd med Linda! Hon var superenkel att samarbete med och var mycket flexibel i att träffas. Fotografen som Linda anlitade tog jättefina bilder som vi var väldigt nöjda med. Linda ”
- Sofia & Olof

”Linda hade stor lokalkännedom och lotsade oss bra i den osäkra marknad som är nu.”
- Viktoria & Daniel

Mina pågående försäljningar