Tävlingsinriktad som alltid vill slå nya försäljningsrekord

Jag heter Ulrika Detlofsson och har jobbat på Notar sedan början av 2011. Jag inledde min resa som mäklare på Notar Solna/Sundbyberg som är ett av Stockholms mest framgångsrika mäklarkontor och idag driver jag kontoret i Täby tillsammans med min fantastiskt duktiga kollega Michaela Holmström.

Jag älskar mitt jobb och strävar alltid efter att överträffa mina kunders förväntningar och detta är något jag har med mig ifrån en satsning på fotboll på elitnivå. Jag strävar alltid efter en topp prestation och gör mitt yttersta i varje enskild försäljning. Jag vill erbjuda mina kunder en hög tillgänglighet, ett starkt personligt engagemang och service samt gedigen kunskap. Inga frågor skall lämnas obesvarade och inget skall lämnas åt slumpen.

Att jobba i ett område som Täby är otroligt roligt och spännande då vi får möjlighet att arbeta både med försäljning av villa samt bostadsrätt och med en marknad under stark utveckling. Kontoret har deltagit i flera försäljningar i området inom nyproduktion och det är en spännande erfarenhet.

Mitt engagemang tillsammans med Notars marknadsföringsstrategi och breda spekulantregister kommer att ge dig de bästa förutsättningarna till ditt livs bästa affär!

 

Säljarnas ord:

”Hon marknadsförde min lägenhet exakt som jag hade i tankarna. Hon framhävde go'bitarna i annonsen. Annat, Jag fick en mycket bra känsla av Ulrika, handlar egentligen inte om Notar utan mäklaren. Hade träffat flera och tillslut stod det mellan två, ibland annat Ulrika och jag valde henne för att jag kände på mig att hon kunde sälja min lägenhet vilket hon även gjorde.”
- Säljare – Nathalie, Brf Orion

”En fantastisk mäklare som engagerar sig och tar sig tid. För mig var detta den största affären jag gjort och kände mig trygg och med en tydlig vägledning igenom hela processen. Kan varmt rekommendera Ulrika och Notar Täby.”
- Säljare – Mattias, Brf Volten

”Hon är riktigt duktig och vi är mycket nöjda!”
- Säljare – David, Brf Farmen

”En närvaro som gjorde att man känner sig trygg!”
- Säljare & Köpare – Ulf, Genvägen & Brf Storstugan

”Tydlighet och tillgänglighet är någonting som gjorde allt så enkelt genom hela den här processen.”
- Köpare - Niklas, Brf Storstugan