Dilek Sirén

Många beskriver mig ofta som professionell, tydlig och driven. En som alltid strävar lite högre varje gång. Det bästa med mitt yrke är att leverera ett förstklassigt resultat och jag tror starkt att resultat beror på arbetet som ligger bakom!

För mig är förtroendet från mina säljare och köpare A och O samt att de känner sig trygga genom hela affären. Jag tar verkligen ingenting för givet. Kundnöjdhet är mitt främsta fokus och jag nöjer mig först när jag har överträffat mina kunders förväntningar på mig.  Detta är och kommer alltid att vara min motivation och återkommande kunder samt vidare rekommendationer är min belöning.

Jag brinner för det jag gör och har en otrolig ansvarskänsla för mina uppdrag. Ansvarstagandet kommer naturligt för mig genom många års erfarenhet som kabinchef. Där fungerade jag som arbetsledare och stöd för kabinpersonalen. Mycket struktur men också social kompetens var huvudnyckeln till en bra arbetsdag från början till slut, vilket i sin tur genererade både trygghet och uppskattad service. Med mig i bagaget har jag även min tvååriga utbildning inom marknadsföring och försäljning. Kunskaperna jag fått därifrån är ovärderliga och kommer till stor nytta för mig som fastighetsmäklare. Likaså vad gäller mina erfarenheter som förvaltare för flertal bostadsrättsföreningar omkring Uppsala.

Med ett fantastiskt team i ryggen kan jag leverera kvalitet till alla mina kunder på Notar.

Välkommen att kontakta mig oavsett var du befinner dig i dina bostadstankar.

Säljarnas ord

“"Så otroligt nöjd att jag valde Dilek som mäklare. Kunde inte ha blivit bättre! "”
- Säljare på Frodegatan 13C
“"Kommer verkligen att rekommendera henne"”
- Säljare på Enbärsgränd 5
“"Engagerad, kunnig och varmhjärtad! Vi vann mer än vad vi trodde med hjälp av Dilek! Fantastisk go och ärlig! Kände mig trygg med att hon ledde vägen. "”
- Säljare på Kalle Blanks väg 2
“"Vi var i kontakt med flera mäklare innan vi valde Dilek och vi är så så glad att vi faktiskt valde Dilek. Hennes energi är obeskrivlig och hon presterar över förväntan! "”
- Säljare på Bäverns gränd 18A
“"Dilek var alltid supertrevlig och glad. Hon var lätt att få tag på för att svara på frågor och ge råd. Hon gjorde en riktigt bra insats till leta kunder innan visning och tog bra hand om visning, budgivning och förhandlingar. Jag skulle starkt rekommendera Dilek!"”
- Säljare på Gustaf Kjellbergs väg 18
“"Dilek är så lyhörd och bjuder till långt utöver det vi förväntade oss. Bästa mäklaren man kan ha ! 10 poäng av 10"”
- Säljare på Hasselvägen 9A
“"Bästa mäklaren vi träffat på under några intensiva bostadsbyten sista åren (så vi hann träffa ett antal), rekommenderas starkt!"”
- Säljare på Gustaf Kjellbergs väg 14

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering