Lisa Markström

 

 

Jag förmedlar allt från villor, bostadsrätter, fritidshus och tomter i Örebro med omnejd vilket jag trivs oerhört bra med då jag är född och uppvuxen här och har lokalkännedomen med mig. 

Träffar du mig på visning eller vid ett försäljningsmöte kommer du mötas av en glad, positiv och målinriktad mäklare med hjärtat på rätt plats. Med en naturlig förmåga att vara både personlig och professionell skapar jag goda relationer med både säljare och köpare. Jag vet också att det krävs strategi, struktur samt ett hårt arbete för att göra en lyckad bostadsaffär!

 Jag kommer göra det lilla extra för att du som säljare skall få rätt betalt och att du som köpare ska känna dig trygg och sedd genom hela processen. Kontakta mig gärna så bokar vi ett möte för att prata bostadsmarknad oavsett om du går i säljtankar eller är i behov av konsultation.

Hoppas vi hörs!

Lisa Markström
Reg. Fastighetsmäklare
Notar Örebro

Säljarnas ord

“Vi är mycket nöjda med Lisas insats och engagemang som mäklare. Hon var professionell, lugn, positiv och tillmötesgående på alla sätt. Vi kan varmt rekommendera Lisa!”
- Säljare Alexandra på Slånbärsgatan
“Lisa är en engagerad, lyhörd och målinriktad mäklare. Hon gjorde ett fantastiskt jobb så att vi fick vår lägenhet såld snabbt och till ett mycket bra pris. Jag kan starkt rekommendera att anlita henne!”
- Säljare Marija på Nygatan
“Redan vid första handslaget visste jag att jag ville ha Lisa som mäklare av min lägenhet. Hon var driven, dedikerad och tydlig med sin strategiska försäljningsplan. Mycket trevlig och kommunikativ. Hon lyckades exakt med sin strategi och det var en självklarhet för henne. Om jag säljer något i framtiden kommer jag självklart anlita Lisa igen och rekommenderar även andra att göra detsamma. Tack Lisa!”
- Säljare Jonas på Manillagatan
“Upplevelsen av Lisa är att hon jobbat engagerat, intensivt och realistiskt genom processen. Lisa är lösningsfokuserad och lyhörd på ett trovärdigt sätt . Lisa upplevs som professionell och personlig Vi kan varmt rekommendera Lisa”
- Säljare Johnny på Restalundsvägen
“Lisa var lätt att få tag på och väldigt serviceinriktad. Hon uppdaterade mig kring vad som hände innan och efter visning. I samband med budgivning fick jag bra råd, och även råd och stöttning efter att kontraktet var skrivet. Jag är väldigt nöjd med samarbetet med Lisa i försäljningen av min lägenhet.”
- Säljare Anette på Beväringsgatan

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering