Andreas Stensåsen

Reg. Fastighetsmäklare

Med tävlingsinstinkt som få och oslagbar service som ledord är Andreas mäklaren som aldrig ger upp. Att Andreas är uppväxt i och kring Farsta gör att han känner det som sin egen bakgård och har sedan unga år varit intresserad av försäljning. 

Andreas värdesätter att bygga relationer och att få hjälpa personer med vad som för många är deras livs största och viktigaste affär. Han arbetar ständigt för att du ska få en så bra upplevelse som möjligt och finns alltid tillgänglig så att du känner dig trygg genom hela processen. Allt för att just din affär ska bli en utmärkt affär. 

Med det moderna och innovativa företaget Notar i ryggen, som flera år i rad vunnit priser för flest och dyrast sålda bostäder i Stockholm, är Andreas med full övertygelse det självklara valet för dig. 

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning samt kunskapstest.

Andreas Stensåsen, Reg. Fastighetsmäklare

Säljarnas ord

“Andreas är den bästa mäklaren jag stött på. Han satte förväntningarna rätt och överträffade dessa. Han informerade oss kontinuerligt men på ett sätt som inte stressade upp oss och skötte hela affären från start till mål. Lätt att tycka om och seriös. Om du ska välja en mäklare, välj Andreas!”
- Sebastian & Marlena
“Andreas har varit helt fantastisk! Hjälpt och guidat mig genom allt som har att göra med försäljningen av min lägenhet från styling, fotografering, visningar mm, alltid med ett leende på läpparna. Gör det där lilla extra som gör skillnad, och gjorde att hela försäljningen av min lägenhet blev kul och lyckad. Supernöjd på alla plan och kan rekommendera helhjärtat!”
- Martina
Mina försäljningar

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering