Peter Eliases

18 års erfarenhet & 1500 sålda bostäder i ryggen – jag vet vad som krävs för bästa möjliga resultat!

Peter Eliases blev redan 2007 utsedd till Sveriges bästa mäklare efter att ha sålt bostäder för 200 miljoner kronor och omsatt 7,1 miljoner kronor i nettoarvoden. En exceptionell bedrift enligt Dagens Industri då få mäklare omsätter mer än 4 miljoner kronor i arvoden.

Samma år blev Peter Eliases listad som en av Sveriges ”101 Supertalanger” av Veckans affärer i konkurrens med namnkunniga personer som Zlatan Ibrahimovic och dåvarande finansminister Anders Borg.

Peters framgångsfilosofi är att alltid hålla en hög servicenivå och bygga långvariga kundrelationer genom att göra både säljare och köpare ”extremt nöjda”. Han inledde sin mäklarkarriär 2004 och har sedan dess suttit med i Notars ledningsgrupp, startat upp flera notarkontor, exklusiva Eklund Stockholm New Yorks Södermalmskontor, samt drivit det egna mäkleriet Eliases Sthlm.

I dag förmedlar Peter bostadsrätter och villor med Innerstan samt Söderort som specialområden och eftersom han en gång började sin mäklarbana i Hägersten har han stor kunskap om den stadsdelen med omnejd. Peter bor sedan 2015 i Mälarhöjden och hans intresse för företagsekonomi och finansiering resulterade 2011 i en master of science-examen på Stockholms universitet.

Peter Eliases
Reg. Fastighetsmäklare
Notar Hägersten

Säljarnas ord

“Peter är väldigt proffsig och kommunikativ, man känner sig trygg genom hela processen. Det jag uppskattar med Peter är att han har full koll på alla faktorer, det som gjorde min affär väldigt lyckad var tajmingen, att lägga ut lägenheten i rätt tid och med rätt pris. Peter har stenkoll på marknaden, är väldigt genuin samt väldigt trivsam att arbeta med, rekommenderas starkt”
- säljare på Norrtullsgatan 30
“Med stor erfarenhet, kunskap och underbar personlighet gav Peter trygghet till oss som säljare. Han visade stort engagemang och var tillgänglig under hela processen i alla typer av frågor och funderingar. Vi har sedan tidigare samarbetat med Peter för våra tidigare försäljningar och den dagen vi behöver en mäklare kommer vi definitivt kontakta Peter igen”
- säljare på Evenemangsgatan 18
“If you are looking for a professional broker Peter is your broker. He knows his job, the market and what we need to sell. He promissed something and he made it happen. He was on top of all. From the styling, photo shoot out and of course selling. If I have to sell again in the future I know who to contact.”
- säljare på Lm Ericssons väg 23
“Peter gick verkligen the extra mile för oss! Otroligt lyhörd, kompetent, serviceminded och professionell. Vi är verkligen nöjda”
- säljare på Sveavägen 126
“Peter gjorde min bostadsförsäljning trygg och enkel med högt engagemang. Rekommenderas!”
- säljare på Björnvägen 40C
“Peter är en väldigt kompetent och seriös mäklare som ingav förtroende och också överträffade det han lovade. Specifikt är jag mest nöjd med: -Kommunikation -Tillgänglighet och gav alltid tydlig respons på frågor -Konkreta och relevanta råd, exempelvis avseende besiktning. -Avslut och kompetens avseende avtalsskrivning. -Kontakt i efterhand, stöd och hjälp med deklaration och beräkning av försäljningsresultat och beskattning. -Långsiktighet och personlig relation”
- säljare på Mölnbackavägen 10
“Peter är mycket kompetent och professionell ut i fingerspetsarna. Från första kontakt till nycklarna slutligen kunde överlämnas har hans arbete kännetecknats av engagemang, tillit och tydlighet”
- säljare på Stenolles Backe 3
“Peter har hjälpt oss med både köp och försäljning av flera lägenheter kring Södermalm. Han är kunnig, engagerad, har svar på det mesta och levererar från början till slut. Hjälper även till med deklarationen och frågor som dyker upp efter en lyckad försäljning. Rekommenderar Peter Eliases starkt!”
- säljare på Götgatan 100
“Mycket trevlig, tydligt erfaren, mycket professionell och mycket trevlig. Hela processen gick smidigt. Jag kan inte se att jag kunde hittat en bättre mäklare”
- säljare på Kungsholmsgatan 11
“En driven mäklare som tog sig tiden för att hjälpa en till bästa resultat av försäljning. hjälpsam, tydlig och samarbetet va toppen bra! Kommer rekommendera mäklaren. Är super nöjd kund”
- säljare på Storseglet 53

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering