Peter Eliases

100%. Oftast mer!

Peter Eliases blev redan 2007 utsedd till Sveriges bästa mäklare efter att ha sålt bostäder för 200 miljoner kronor och omsatt 7,1 miljoner kronor i nettoarvoden. En exceptionell bedrift enligt Dagens Industri då få mäklare omsätter mer än 4 miljoner kronor i arvoden.

Samma år blev Peter Eliases listad som en av Sveriges ”101 Supertalanger” av Veckans affärer i konkurrens med namnkunniga personer som Zlatan Ibrahimovic och dåvarande finansminister Anders Borg.

Peters framgångsfilosofi är att alltid hålla en hög servicenivå och bygga långvariga kundrelationer genom att göra både säljare och köpare ”extremt nöjda”. Han inledde sin mäklarkarriär 2004 och har sedan dess suttit med i Notars ledningsgrupp, startat upp flera notarkontor, exklusiva Eklund Stockholm New Yorks Södermalmskontor, samt drivit det egna mäkleriet Eliases Sthlm.

I dag förmedlar Peter bostadsrätter och villor med Innerstan samt Söderort som specialområden och eftersom han en gång började sin mäklarbana i Hägersten har han stor kunskap om den stadsdelen med omnejd. Peter bor sedan 2015 i Mälarhöjden och hans intresse för företagsekonomi och finansiering resulterade 2011 i en master of science-examen på Stockholms universitet.

Så vill du ha maximala förutsättningar när bostaden ska säljas, ring Peter!

Peter Eliases
Reg. Fastighetsmäklare
Notar Hägersten