Mest rekommenderad i Huddinge 2018/19

Hej,
Idag är jag Huddinges mest rekommenderade o mest anlitade bostadsrätt mäklare. Hårt jobb och höga slutpriser har varit det som kännetecknat mitt arbete.
Det gör att jag har ett stort kontaktnät samt ett arbetssätt som är lyckosamt. Jag är tävlingsinriktad men är samtidigt tålmodig och lugn som person. Jag jobbar hårdare än de flesta, vilket är ett måste för att vara en framgångsrik mäklare. Oavsett vilket skede ni befinner er i så är ni välkomna att ringa mig - jag finns alltid tillgänglig.

Säljarnas ord:

”"Innan jag anlitade någon mäklare träffade jag 5 olika. Jag valde tillslut en mäklaren som jag hade 4 visningar med, men lägenheten såldes inte på 2 månader. Tillslut byte jag mäklare och kontaktade Mithat som sålde lägenheten på 7 dagar. Jag läste liknande rekommendationer om att Mithat sålde lägenheter på 2 dagar och var skeptiskt och tänkte att det lät för bra för att vara sant. Men det visade sig vara sant. Det är helt otroligt. Enkelt och snabbt. Mithat förtjänar lätt titeln som Sveriges bästa mäklare. Jag rekommenderar Mithat och kommer använda honom som mäklare till alla mina framtida lägenheter som jag vill sälja! Tveka inte, anlita Mithat. Mvh Säljare, Myrstuguvägen 359. "”
- Najat Abbas

”"Mithat, Vill bara skriva ett stort stort tack, för att du tog på dig något som egentligen är omöjligt men som blev möjligt. Det säger mycket om vem du är som mäklare och som person, en stjärna! Tidigare innan så hade vi svenskfastighetsförmedling i Huddinge som inte alls ansträngde sig och visade väldigt dåligt intresse för våran lägenhet, vi testade 2 styckna och båda två skulle jag aldrig rekommendera, dom gav upp efter 2 visningar & var dryga.. Jag rekommenderar verkligen Mithat som mäklare då han lyssnade på oss som kunder, ringde, stötta, och gjorde allt möjligt. Så vill ni ha någon som säljer, gör sitt bästa så är det lätt Notar Huddinge ni ringer. "”
- Jennifer Sahlin

Mina pågående försäljningar