Moa Lundgren

Lugn norrlänning? Glöm det, här kommer Kirunas förlorade energiknippe!

Jag har mer än 10 års arbetslivserfarenhet från såväl servicebranschen, höghöjdsindustrin i Nepal som gruvan i min hemstad. Efter flera år på Notar i Solna är jag klippt och skuren för att ta mig an vilken affär som helst med högsta professionalitet och ett engagemang utöver det vanliga. För dig betyder det att du får en handlingskraftig mäklare som inte tvekar en sekund på att jobba dygnet runt för att just du ska bli nöjd. Jag ger mig aldrig!

Varje affär är ensam i sitt slag och därför är jag mån om att skräddarsy ett upplägg som passar dig och dina behov. 

Kontakta mig idag så berättar jag mer om varför jag är din mäklare!

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning samt kunskapstest.

Moa Lundgren
Reg. Fastighetsmäklare
Notar Mäklare Solna

Säljarnas ord

“Moa har ett härligt driv och jag kände förtroende för henne genom hela processen. Jag upplevde att Moa var väl påläst om lägenheten och var både lyhörd mot mig och mot potentiella köpare för att få fram ett så bra slutresultat som möjligt. Det jag särskilt uppskattade var att jag verkligen kände att Moa ville göra det lilla extra i varje steg såsom att få med allt av vikt i annons, ringa potentiella köpare redan innan visning, se till att fotografering blev så bra som möjligt etc. Jag rekommenderar Moa till alla er som vill sälja i Solna/Sundbyberg!”
- Bokvägen 13
“Moa var lyhörd till vad vi önskade och väldigt lätt att tycka om. Hon höll oss uppdaterade och kom med förslag på nästa steg i processen, vilket gjorde att vi kände oss trygga i försäljning. Innan vi valde mäklare hade vi gått på många visningar och märkt att det är skillnad på mäklare och mäklare och vi önskade ha en mäklare som var varm, lätt att prata med, engagerad och matchade vår energi. Alla dessa egenskaper har Moa. Vi är väldigt nöjda med vårt val och kan definitivt rekommendera Moa”
- Sätraängsvägen 150

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering