Alice Lundström

Ung, hungrig och målmedveten!

Att sälja sin bostad, sitt hem, är nog den största affären man kan göra i livet. För mig är en bostad så mycket mer än ett objekt. Att få den tilliten till att sälja ett hem är en ära och därför är det så otroligt viktigt för mig att både du som säljare och köpare känner dig trygg genom hela försäljningsprocessen.

Med mig som mäklare får du en trygg, ambitiös, noggrann, lyhörd, tillgänglig och envis mäklare som är redo att möta just dina behov. Jag är uppvuxen och numera bosatt i Habo och därför klappar hjärtat lite extra för just Habo. Jag är en riktig djur- och naturmänniska så det blir många härliga skogspromenader med min hund Lisa. Jag kommer ursprungligen från en bilhandlarfamilj men intresset för fastigheter, bostäder och inredning resulterade i några års studie i Halmstad för att bli fastighetsmäklare.

Mitt mål är att bygga långvariga relationer och göra ett så bra jobb så att ni rekommenderar mig vidare. Tillsammans med er vill jag överträffa era och mina egna förväntningar. Med sälj i blodet, med mitt personliga engagemang, min goda lokalkännedom och min envishet kommer jag se till så du får ditt livs bästa affär

Välkomna att kontakta mig redan idag!

Alice Lundström
Reg. Fastighetsmäklare
Notar Jönköping