Bayaar Aula

Din mäklare i Uppsala!

Det finns många olika tankar som kommer upp kring en bostad.

Vad är min bostad värd? Ska jag sälja först? Köpa först?
Oavsett skede i livet så finns jag där för er.

Samarbetar vi ser jag till att det blir ditt livs bästa affär!
Att vara öppen, ärlig och pålitlig är viktiga faktorer för mig.

Nöjda kunder leder till fler nöjda kunder vilket är mitt karriärmål – att mina kunder återkommer genom livets alla skeden. Med en god struktur och hög målsättning kommer jag jobba för ni ska få bäst betalt.

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning samt kunskapstest.

Bayaar Aula
Reg. Fastighetsmäklare
Notar Uppsala

Säljarnas ord

“Bayaar var enkelt sagt ett utav de bästa Mäklarna jag har någonsin jobbat med! hon var extrem lyhörd och flexible, alltid tog sin tid för att kommunicera med mig, hon var tillgängligt nästan 24/7 även sen kvällar och helger, jag fick alltid bra och logiska råd och tips från henne, tortts att hon hade säkert många andra uppdrag Jag kände aldrig att hon skulle prioritera andra uppdrag över mitt trotts att mitt uppdrag var en enkelt bostad med bara 1 rum. Kort sagt hon är en professionel och fantastisk Mäklare som alltid håller sit ord och lägger kundens intresse i Fokus. tveka inte att välja henne ni kommer inte ångra er! Tack Bayaar för allt”
- Säljare på Johannesbäcksgatan 93
“Bayaar är en förståndig och proffosionell mäklare som lugnar en när man känner sig nöjd med slutpriset och vips så får man 100000 mer än förväntat slutpris. Jag fick väldigt kloka råd och effektiv vägledning vilket gjorde att jag kunde ta rätt beslut i rätt tid. Tack vare att Bayaar höll mig uppdaterad direkt något nytt hände hade jag full koll på försäljningsprocessen. Kort sagt, bästa mäklaren jag har träffat hittills! Rekommenderas starkt!”
- Säljare på Västgötaresan 93
“Bayaar är en fantastisk mäklare som är både trevlig och driven. Har varit professionell och transparent genom hela processen. Väldigt nöjda med resultatet också.”
- Säljare på Bergslagsresan 47