Bayaar Aula

Din mäklare i Uppsala!

Det finns många olika tankar som dyker upp kring en bostad.

Vad är min bostad värd? Ska jag sälja först? Köpa först?

Oavsett skede i livet, så finns jag där för er. När vi samarbetar ser jag till att det blir ditt livs bästa affär!

Att vara öppen, ärlig och pålitlig är viktiga faktorer för mig. Nöjda kunder leder till fler nöjda kunder och det är mitt karriärmål – att mina kunder ska återkomma genom livets alla skeden. Med en god struktur och hög målsättning kommer jag jobba för att ni ska få bäst betalt. 

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning samt kunskapstest.

Säljarnas ord

“Det var första gången för mig att sälja en bostadsrätt och det kändes lite oroligt till en början men mäklaren fick mig att känna mig helt trygg. Hon lotsade mig igenom hela processen på ett mycket professionellt sätt och jag kände mig alltid uppdaterad och välinformerad. Hon var också alltid tillgänglig för frågor som dök upp under tiden. Jag är väldigt nöjd med mitt val av mäklare kan jag säga. ”
- Säljare på Luthagsesplanaden 28A
“Bayaar har en arbetarglöd som är svår att missa. Superdriven och engagerad. Hon får en att känna sig delaktig i allt som händer med ens lägenhetsförsäljning. Otroligt nöjd! ”
- Säljare på Råbyvägen 55F
“Bayaar är en fantastisk mäklare som är både trevlig och driven. Har varit professionell och transparent genom hela processen. Väldigt nöjda med resultatet också.”
- Säljare på Bergslagsresan 47
“Bayaar Aula visade från första stund förståelse för att hon hade med en äldre människa att göra. Hon var lyhörd och tydlig i alla frågor och vi är nöjda med hela processen, från första samtalet till påskrift för försäljning.”
- Säljare på Mariedalsgatan 18
“We are very happy that we found Bayaar and can highly recommend her. She helped and supported us throughout the whole process, from our first meeting until we sold the apartment. She gave us great advice and was always happy to answer questions. She has a very friendly and positive attitude, is very dedicated, knowledgeable, and easy to work with. We felt in very good hands.”
- Säljare på Bellmansgatan 140
“Mycket tillmötesgående, engagerad och driven säljare. Affären gick fort och krävdes inte så mycket från mitt håll. Jag är oerhört nöjd och imponerad över resultatet. Rekommenderas!”
- Säljare på Väderkvarnsgatan 8B
“Jag vill passa på och berätta att jag är extremt glad över att jag valde Bayaar som mäklare. Bayaar var alltid tillgänglig, hon hade en välarbetad och strukturerad plan för att nå högsta slutpris och hon gav goda råd under hela processen. Hon sålde huset till ett jättebra pris, hennes positiva inställning gav mig tålamod och hopp, hon gav mig verkligen det där lilla extra trots hur marknaden såg ut i den här tuffa Corona-tiden. Hon får helt enkelt fullpott och 10/10 poäng.! ”
- Säljare på Markegångsvägen 3A
“Bayaar var enkelt sagt ett utav de bästa Mäklarna jag har någonsin jobbat med! hon var extrem lyhörd och flexible, alltid tog sin tid för att kommunicera med mig, hon var tillgängligt nästan 24/7 även sen kvällar och helger, jag fick alltid bra och logiska råd och tips från henne, tortts att hon hade säkert många andra uppdrag Jag kände aldrig att hon skulle prioritera andra uppdrag över mitt trotts att mitt uppdrag var en enkelt bostad med bara 1 rum. Kort sagt hon är en professionel och fantastisk Mäklare som alltid håller sit ord och lägger kundens intresse i Fokus. tveka inte att välja henne ni kommer inte ångra er! Tack Bayaar för allt”
- Säljare på Johannesbäcksgatan 93
“Vi är mycket nöjda med Bayaar. Hon är engagerad och höll oss uppdaterade under försäljningens gång. Hon är lätt att ha att göra med.”
- Säljare på Källparksgatan 16
“Bayaar är en förståndig och proffosionell mäklare som lugnar en när man känner sig nöjd med slutpriset och vips så får man 100000 mer än förväntat slutpris. Jag fick väldigt kloka råd och effektiv vägledning vilket gjorde att jag kunde ta rätt beslut i rätt tid. Tack vare att Bayaar höll mig uppdaterad direkt något nytt hände hade jag full koll på försäljningsprocessen. Kort sagt, bästa mäklaren jag har träffat hittills! Rekommenderas starkt!”
- Säljare på Västgötaresan 93
“Bayaar är både lyhörd och besitter stor kunskap om marknaden. Hon var väldigt tydlig med att förklara försäljningsprocessen och återkoppla i varje del, samt mån om att vi som kunder skulle få möjlighet att lyfta våra frågor och funderingar. Vi fick alltid tag i Bayaar då tillgängligheten alltid fanns. Vi kände att hon gjorde det lilla extra och fokuserades på våra behov. Hon har en väloljad struktur som resulterade i en lyckad försäljning på en kort tid, bokning av inredare och fotograf upprättades utan bekymmer och allt flöt på väldigt naturligt samt effektivt. Vi som kunder hade inte ens kunnat föreställa oss att början och slutet enbart varade ett par veckor. Drivet och hängivenheten vi bevittna var tacksamt och vi kommer definitivt vända oss till henne nästa gång vi står inför försäljning av en lägenhet. Den bästa blandningen av kunskap, pedagogik och driv. Vi är super nöjda.”
- Säljare på Ölandsresan 3D
“Vi hade träffat 3 mäklare innan vi träffade Bayaar. Vi kände det på en gång att hon var mer driven en dom andra och tänker på sina kunder. Hon förklarar hur allt funkar och gör allt lätt för oss. Det var alltid lätt att kontakta och prata med henne, hon hade bra svar på alla våra frågor. Vi är väldigt nöjda och rekommenderar henne som mäklare.”
- Säljare på Morgonvägen 14
“Med Bayaars fantastiska insats präglat av driv, engagemang, kompetens och professionella bemötande såldes lägenheten precis i enlighet med våra förväntningar. Flexibel, lyhörd, serviceinriktad och snabb på att ge återkoppling. Vi kan inte vara mer nöjda!”
- Säljare på Råbyvägen 55H

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering