Matilda Greverius

En trygg affär för både säljare och köpare!

Att sälja och köpa en bostad är en av de viktigaste och största affärerna du kommer göra i ditt liv. För mig är det alltid en ära att få förtroendet att guida mina kunder genom denna process. 

Född och uppvuxen i Lekeryd men numera bosatt på solsidan – Huskvarna! Där har jag nu bott i över 10 år vilket gett en stor lokalkännedom för omkringliggande orter. Jag har även spenderat närmare 2 år av min yrkeskarriär i Habo/Mullsjö. Detta har inte bara gett bra lokalkännedom på andra sidan Vättern utan också erfarenhet av att förmedla alla möjliga sorters objekt. Allt ifrån små fritidshus vid Stråken till kommersiella fastigheter inne i centrum.

Jag har alltid varit intresserad av både hem och inredning. Hemmet är en viktig plats på många olika sätt. När jag då funderade på vilket yrke jag skulle välja landade mitt val på fastighetsmäklare, dels på grund av mitt inredningsintresse men också på grund av mitt stora intresse för juridik.

Att välja mig som fastighetsmäklare ger dig en mäklare med stort engagemang, hög tillgänglighet och en trygg person i processen som alltid är ordentligt påläst. Jag tycker det är lika viktigt att jag kan juridiken vid en försäljning som att jag kan svara på frågor gällande bostaden till spekulanter. För mig är det viktigt att både köpare och säljare känner sig trygga genom hela affären.

Välkomna att kontakta mig redan idag. 

Matilda Greverius, Mäklarassistent / Inredare
Matilda Greverius
Mäklarassistent / Inredare

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering