Robert Csiki

Jag går den där extra milen för din bostadsaffär!

Att köpa och sälja bostad är för många något av det största som händer i livet, och att få vara en del av den processen är en ynnest. Genom att bidra med min samlade erfarenhet och kunskap får jag möjlighet att göra detta till en trygg upplevelse för kunderna. Jag älskar helt enkelt mitt yrke som mäklare, och har gjort det sedan min första arbetsdag våren 2013.

Under min tid inom yrket har jag lärt mig att varje dag för med sig nya utmaningar som i slutändan ska bidra till att alla parter ska känna sig nöjda med sin affär. Jag är en sann tävlingsmänniska, jag ger aldrig upp och strävar alltid efter bästa möjliga resultat. I mäklaryrket är det viktigt att vara social, gilla utmaningar och vara beredd på att lägga ner mycket tid för kunderna, vilket passar mig perfekt. 

Jag bor i en lägenhet i Jönköping med min flickvän och vår hund Molle. När jag inte säljer en massa bostäder så är jag väldigt gärna i naturen, fiskar, är med vänner eller tränar.

Varför anlita mig vid din bostadsförsäljning?

Min färdighet i förhandlingslägen tillsammans med ett stort driv och ödmjukhet inför varje affär, gör att du som kund kommer uppleva trygghet och hög kvalitet genom hela processen. Något du alltid får om du anlitar mig är en mäklare med driv, engagemang och en konstant strävan att göra dig så pass nöjd att du rekommenderar mig till alla dina vänner och bekanta. Jag strävar såklart alltid efter att få bäst betalt för mina säljare!

Jag arbetar som fastighetsmäklare i bl.a. Jönköping, Habo, Mullsjö, Vaggeryd kommun. Tveka inte att kontakta mig om frågor kring ett bostadsbyte, försäljning eller en värdering.

Robert Csiki
Reg. Fastighetsmäklare
Notar Jönköping

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering