Robert Csiki

Jag går den där extra milen för din bostadsaffär!

Att köpa och sälja bostad är för många något av det största som händer i livet, och att få vara en del av den processen är en ynnest. Genom att bidra med min samlade erfarenhet och kunskap får jag möjlighet att göra detta till en trygg upplevelse för kunderna. Jag älskar helt enkelt mitt yrke som mäklare, och har gjort det sedan min första arbetsdag våren 2013.

Under min tid inom yrket har jag lärt mig att varje dag för med sig nya utmaningar som i slutändan ska bidra till att alla parter ska känna sig nöjda med sin affär. Jag är en sann tävlingsmänniska, jag ger aldrig upp och strävar alltid efter bästa möjliga resultat. I mäklaryrket är det viktigt att vara social, gilla utmaningar och vara beredd på att lägga ner mycket tid för kunderna, vilket passar mig perfekt. 

Jag bor i en lägenhet i Jönköping med min flickvän och vår hund Molle. När jag inte säljer en massa bostäder så är jag väldigt gärna i naturen, fiskar, är med vänner eller tränar.

Varför anlita mig vid din bostadsförsäljning?

Min färdighet i förhandlingslägen tillsammans med ett stort driv och ödmjukhet inför varje affär, gör att du som kund kommer uppleva trygghet och hög kvalitet genom hela processen. Något du alltid får om du anlitar mig är en mäklare med driv, engagemang och en konstant strävan att göra dig så pass nöjd att du rekommenderar mig till alla dina vänner och bekanta. Jag strävar såklart alltid efter att få bäst betalt för mina säljare!

Jag arbetar som fastighetsmäklare i bl.a. Jönköping, Habo, Mullsjö, Vaggeryd kommun. Tveka inte att kontakta mig om frågor kring ett bostadsbyte, försäljning eller en värdering.

Säljarnas ord

“Robert är jordnära, personlig, strukturerad och har varit ett tryggt stöd i hela processen från tanke till försäljning. Han återkopplar kontinuerligt, har ett brinnande intresse för att det ska bli ett bra avslut för både säljare och köpare och arbetar målmedvetet på att hitta den bästa lösningen för båda parter. Han är mycket positiv, envis, återkopplar kontinuerligt och jag kan varmt rekommendera honom.”
- Gröna Gatan 10
“När vi skulle sälja vår bostad var valet av mäklare enkelt. Vi hade höga förväntningar på Notar och dessa lyckades Robert infria med råge. Robert har en tydlig plan och håller ständigt kontakten med täta uppdateringar. Han är snabb och effektiv och man känner att arbetet hela tiden går framåt. Det kändes lätt att prata med honom och han är strukturerad och insatt i förändringarna i bostadsmarknaden, vilket är ett stort plus i rådande stunder. Tack Robert!”
- Långgatan 47
“Robert är sympatisk och trevlig. Han är seriös och omsorgsfull , och man känner att han vill göra allt för att jag som säljare ska bli så nöjd som möjligt. Han är duktig på att kontinuerligt hålla mig "up to date" med hur försäljningen går, ger bra feedback och rådgivning, samtidigt som han är lyhörd för mina synpunkter och önskemål. Man får känslan av att han hela tiden jobbar med en strategi i bakhuvudet och vet vad han gör. En utmärkt mäklare som jag rekommenderar varmt!”
- Starrgatan 9B
“Kompetent mäklare, lyhörd med ett professionellt bemötande. Vår upplevelse är att mäklaren var genuint engagerad och gav tydlig information från första möte till försäljning av bostaden.”
- Östra Storgatan 128B
“Mycket professionell och framförallt trevlig. Robert hade en bra och klar plan redan från början. Han gjorde sitt yttersta för att jag skulle bli nöjd. Otroligt hjälpsam, såg hela tiden till att hålla mig uppdaterad genom hela säljprocessen. Jag är glad att jag valde Robert som min mäklare och kan varmt rekommendera honom!”
- Torpagatan 21A
“Our experience with Robert has been wonderful. He handled everything from start to finish. He is very reliable, relatable and extremely competent. I would highly recommend working with him as he provides ease of mind and a smooth selling experience. If we need a broker in future again, we will be sure to contact him first! ”
- Ebbesvägen 6
“Robert är en kompetent mäklare med affären i fokus. Han är lyhörd, trevlig och oerhört hjälpsam. Man får en bra mäklare med ett kanon engagemang. Kommer att rekommendera både Robert och Notar till vänner och bekanta.”
- Ubbarpsvägen 1
“Vi tycker att han var väldigt lyhörd och har ett fint bemötande. Vi fick all hjälp som vi behövde och det var extremt lätt att både få tag på honom, men även att prata med honom. Han underlättade vår försäljning oerhört mycket, trots att det var stressigt för oss. Vi är oerhört tacksamma för insatsen!”
- Bokgatan 4
“Vi är 100% nöjda med Robert och kan verkligen rekommendera honom! Han är engagerad, proffsig, trevlig och genuin. Han har vart toppen från start till mål och vi är väldigt glada över att vi hittade en så bra mäklare. :)”
- Ravingatan 8
“Robert är en trygg, engagerad och driven mäklare. Alltid lika trevlig och anträffbar dag som kväll. Han gav alltid snabb återkoppling och höll en uppdaterad under hela affären. Rekommenderas varmt!”
- Kungsgatan 19
“Detta va mitt första samarbete med Robert, men absolut inte mitt sista. Professionell rakt igenom och lämnade ingenting åt slumpen. Robert är väldigt förtroendeingivande och skapade trygghet hos mig som säljare. Jag kan varmt rekommendera Robert för andra som går i tanken på att sälja sin bostad.”
- Norra Bogesundsgatan 3A
“Robert var otroligt proffsig och kunnig då han fanns med både i köp- och säljprocessen för oss. Kom med mycket tips, erfaren och var genuin då vi är väldigt nöjda med hela processen. Mäklaren du vill ha om du ska sälja då han lägger ner mycket tid, tar hand om kunderna och är alltid tillgänglig vilket resulterade att vi fick extremt bra betalt för vår bostad. 5/5 stjärnor till Robert!”
- Ådalsvägen 65
“Vi var jättenöjda med Robert, han var väldigt professionell och lyssnade på vad vi sa och kom med mycket bra förslag och en bra plan. Lägenheten slutade med försäljningsrekord i vår förening så vi är mer än nöjda. När vi ska sälja nästa gång kommer vi utan tvekan att vända oss till Robert igen, kan starkt rekommendera honom.”
- Starrgatan 19
“Vi valde Robert trots ett längre avstånd för att vi tyckte att han hade en trygg men modern syn på fastighetsförsäljning. Efter att vi fått läsa hans beskrivning av vårt objekt så kändes det så rätt! Han hade lyckats få helt rätt uppfattning om vår bostad på en gång. Han förmedlade i sin objektbeskrivning precis den bilden vi ville ge till de potentiella köparna. Under hela processen var han noga med att höra av sig för att uppdatera oss och han tog sig alltid tid att förklara för oss de saker vi inte hade full koll på. Han gav oss även fullt stöd i de beslut vi tog gällande affären och gav oss råd på vägen som gjorde att vi kände oss fullt trygga med att vi skulle få vår bostad såld av någon som visste vad hen gjorde. Till råga på allt sålde han bostaden på rekordtid, tre dagar efter visningen så skrev vi kontrakt. Vi har bara gott att säga och kommer att välja honom till alla våra kommande bostadsaffärer. Otroligt kunnig och lugn i alla lägen, det en klippa att luta sig mot på en stormig bostadmarknad 2020! ”
- Österängsvägen 12
“Robert var väldigt lyhörd i min bostadsaffär och kunnig inom mäklaryrket. Jag har haft Robert som mäklare tidigare, men då hos en annan arbetsgivare, och det känns som om han har kunnat erbjuda oss kunder ännu bättre tjänster med Notar. Allt från 3d-visningar till bättre prospekt har varit klockrent.”
- Gröna gatan 14

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering