Seydo Aydogan

Att vara fastighetsmäklare

Att vara fastighetsmäklare - ett yrke där man dagligen träffar nya människor och ställs mot nya utmaningar innebär grundläggande förståelse för vad som är viktigt för den person som precis skall genomföra en av livets största affärer. Det är just den förståelsen, lyhördheten och förmågan att möta dig precis där du är, som säkerställer den höga kvaliteten i mitt arbete.

Det absolut viktigaste är att säljare och köpare känner sig trygga igenom hela processen. Mitt arbetssätt kännetecknas av hög arbetsmoral, engagemang, lyhördhet och en vinnarinställning. Testa mig och du kommer tacka mig!

Med över 10 års erfarenhet från försäljning och flera års erfarenhet inom bostadsmarknaden ser jag till att din affär blir ditt livs bästa.

Varmt välkommen att kontakta mig!

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning samt kunskapstest.

Säljarnas ord

“Jag har försökt sälja min lägenhet vid två tillfällen utan framgång. Jag blev tipsad om att testa sälja den genom Seydo, mina förväntningar var höga då det snackades väldigt gott om honom! Han levde upp till alla mina förväntningar och lite till, med hans driv, anpassbarhet, tjänstvillighet och engagerad till 100%. Väldigt lättsam och positiv person, Seydo är/har allt en säljare/köpare eftertraktar hos en mäklare. Både köparen och jag var väldigt nöjda med affären som han lyckades stänga ca 30 minuter efter en visning, det säger mycket om honom. Vid framtida försäljningar så står han högst upp på min lista och jag kan helhjärtat rekommendera honom, 10/10. ”
- Säljare på Kvarnvägen 38B
“Vår första försäljning och vi kände oss så trygga genom hela försäljningen från start till mål. Vill man ha en mäklare som lyssnar, är ärlig, finns tillgänglig och kommer med kloka tips så ska man anlita Seydo! ”
- Säljare på Nydalsvägen 8
“Seydo är en professionell och erfaren mäklare med god kännedom om området. Vi hade en nära dialog under hela processen och jag kände mig välinformerad i varje steg. Seydo överträffade mina förväntningar och jag kan därför starkt rekommendera honom till andra som önskar sälja sin lägenhet!”
- Säljare på Gjutarplan 2
“Seydo är en mycket kompetent mäklare som sålde objektet före visning för önskat pris. Proffsig hantering från start till mål. Jag är väldigt nöjd med mitt val av mäklare och kan varmt rekommendera Seydo. ”
- Säljare på Legendvägen 9

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering