Walle Aboukhaled

Mäklaren som överträffar dina förväntningar!

Vill ni ha en yrkesskicklig, kunskapsrik och engagerad fastighetsmäklare så har ni kommit rätt. Som född och uppvuxen i Uppsala känner jag staden utan och innan och kan med mitt breda kontaktnät knyta samman rätt säljare och köpare. Att få hjälpa mina kunder till en trygg affär är det bästa jag vet och jag brinner för att slå rekord i slutpriser oavsett marknadsläge.

Med Notar får jag alla förutsättningar som krävs för att erbjuda den bästa mäklartjänsten och därmed uppnå de bästa resultaten. Min största motivationsfaktor är att få överträffa dina förväntningar, på allt från minsta detalj till det av störst vikt i ditt livs viktigaste affär.


Jag ser fram emot att träffa dig!

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning samt kunskapstest.

Säljarnas ord

“Jag och min man är så otroligt nöjda med vår mäklare från Notar. Vi kände oss så väl omhändertagna från första mötet tills affären gick i lås. Jag har aldrig vart med om en så pass engagerad, kunnig och trevlig mäklare. Vår mäklare, Walle, hade goda kunskaper om bostadsmarknaden och området. Walle höll kontakten mycket ofta med oss. Inför visningar, före och efter visningarna, han stämde av med oss om hur läget var när det gällde intressenter och hela tiden under budgivningngen. Jag var mycket imponerad av att redan innan vi lade ut lägenheten till försäljning, så hade han fixat några intressenter. Vi har märkt under hela förloppet att Walle har haft hög närvaro i området. Vi har känt oss så bra omhändertagna och viktiga. Walle krigade verkligen för oss att vi skulle få lägenheten såld för så pass mycket att vi skulle känna oss mycket nöjda. Vi kan varmt rekommendera Notar till andra som vill att ens försäljnings vara en trevlig upplevelse. Tack så jättemycket för ett trevligt omhändertagande.”
- Dimgatan 11
“Jag är mycket nöjd med min mäklare Walle från Notar, Uppsala. Han var kunnig om bostadsmarknaden i nuläget och realistisk om förväntningar till försäljningen. Texten i annonsen var mycket bra och tillsammans med film och bilder blev det en mycket inbjudande annons. Jag blev mycket bra omhändertagen i hela processen. Hade i princip dagligen kontakt och blev informerad om intresset, som var stort. Han tog hand om förhandsvisning, visning och efterhandsvisning, när nya spekulanter dök upp. Det slutade med att min lägenhet uppnådde det högsta priset någonsin, för en 3:a i min förening. Jag kan rekommendera Notar Uppsala, på det värmste.”
- Henry Säldes Väg 8A
“Walle höll oss hela tiden uppdaterade och vi uppfattade honom som väldigt engagerad och målinriktad. Vi kan varmt rekommendera Walle. Ödmjuk och lyhörd samt väldigt samarbetsvillig.”
- Viktor Rydbergsgatan 40
“Vi är väldigt nöjda med vår mäklare Walle. Han jobbade engagerat och energiskt med uppgiften att hitta köpare till vår bostadsrätt. Under hela processen hade vi så gott som daglig kontakt där han rapporterade om vad som hade hänt sedan sist. Alltid ett glatt sinnelag och trevligt bemötande, så vi kan varmt rekommendera honom.”
- Lästmakargatan 6A
“Jag har nu sålt två lägenheter med hjälp utav Notar. Och det finns flera anledning till det. Jag har aldrig förut kännt att jag har kunnat lita på min mäklare, så mycket som jag litar på Walle på Notar. När jag har vart osäker på något har vi kunnat diskuterat det, om jag behövt stöd har jag vänt mig till honom. Han har båda gångerna satt ett bra utgångspris, och båda gångerna fått många intressenter redan innan visningen. Sen har han fixat jättebra budgivningar samt sett till att intressenterna hade färdiga lånelöften innan visningen. Det blev en budgivning även denna gång. Vi nådde vårt mål och med tanke på hur marknaden ser ut idag så känner jag att Walle var väldigt duktig och proffsig i hans prognoser om hur hela försäljningen gick till. Om jag hade bott kvar i stan hade jag inte släppt honom som mäklare, men eftersom jag o maken flyttar till Norrland så får vi tragiskt nog avsluta vårt samarbete för den här gången. Vilket känns lite tråkigt. Jag måste lägga till att jag tycker att Notar lätt tar de snyggaste bilderna, vilket ju är varje försäljares varumärke ut på marknaden, så det är ju verkligen viktigt att de blir bra och jag har vart så himla nöjd och jämfört med många andra annonser. Skarpa och snygga o bra bilder. Walle häll mig även mycket väl informerad om vad som hände och skedde under hela förloppet. Från första dagen tills idag när kontraktet skrevs på. Jag rekommenderar starkt Notar! Jag har sålt med andra mäklarföretag, det är ganska stor skillnad. Notar är utan tvekan helt klart Uppsala bästa mäklarfirma.”
- Byggmästargatan 1A
“Fantastisk mäklare med bra idéer! Sålde vår lägenhet väldigt snabbt till ett högt pris trots den tuffa marknaden och höll oss konstant uppdaterade vilket var mycket uppskattat. Rekommenderas verkligen!”
- Gustaf Kjellbergs Väg 1A

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering