Moa Schanzer-Larsen

Västerås mest anlitade mäklare 2021!

Moa är en sann tävlingsmänniska vilket gör att mäklaryrket passar henne som handen i handsken. Hon är född och uppvuxen i Västerås vilket ger henne en god lokalkännedom. Med sitt brinnande engagemang kombinerat med outtröttlig energi och positivism är hennes högsta prioritet att samtliga parter ska gå som vinnare ur bostadsaffären. Nöjer ni inte heller er med att enbart göra en bra bostadsaffär? Kontakta Moa så hjälper hon er att göra er största affär till den absolut bästa.

Moa Schanzer-Larsen
Reg. Fastighetsmäklare / Partner
Notar Mäklare Västerås

Säljarnas ord

“Helt fantastisk!! Kan verkligen sitt arbete och visste vad hon gjorde. Var tillgänglig dygnet runt och höll en uppdaterad. Gjorde det lilla extra och var behjälplig med allt. Kan starkt rekommendera henne.”
- Rana A.
“Moa var fantastisk från början till slut. Jag hade mycket frågor, oro och funderingar och hon var alltid tillgänglig och svarade på dessa. Lägenheten såldes i rekordfart innan den ens kommit ut på Hemnet. Kommer med handen på hjärtat rekommendera Moa till alla jag känner då jag aldrig mött en mäklare som är så lyhörd och strävar efter att nå både säljare och köparens förhoppningar. ”
- Emmelie R.
“Moa på Notar är en supertrevlig, glad och väldigt tillmötesgående tjej, Vi är väldigt nöjda med allt från start till mål. Hennes engagemang är utöver det vanliga. Hon tog oss upp till en nivå som man bara kunde drömma om. Vi kan starkt rekommendera Moa. En stor guldstjärna till dig.”
- Andreas H.
“Fick vid första mötet med Moa en väldigt bra och genuin känsla. Hon är otroligt trygg i sin roll som mäklare och fick mig som säljare att känna mig trygg genom hela processen. Svarade snabbt och ärligt på alla tänkbara frågor. Hon agerar professionellt samtidigt som hon är en väldigt härlig person som ger en känsla av att man känt henne längre än 5 minuter. Kan med värme rekommendera Moa som mäklare! Jag kommer definitivt kontakta Moa vid framtida försäljningar.”
- Rebecca W.
“Efter att ha träffat flertalet mäklare så fanns det inget tvivel när jag träffat Moa. Hon lyssnade in mina åsikter och kom med olika förslag och idéer för att möta mina önskemål. Enda från start kände jag ett stort förtroende och under hela processen har hon varit närvarande om frågor eller funderingar dykt upp. Finns inget att klaga på. ”
- David K.

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering